Κόλλια: «Βάζω στόχο… την κορυφή!»

Λίγη ώρα αφότου ο ΑΟΛ ανακοίνωσε την απόκτησή της, το Lamia Ole μίλησε με τη Μαίρη Κόλλια.

 

Η 23χρονη μας μίλησε για την απόφασή της να πει το "ναι" στην ομάδα της πόλη μας, αλλά και για τον... ξεκάθαρο τρόπο που την προσέγγισαν οι άνθρωποι της διοίκησης.

 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους στόχους της με τον ΑΟ Λαμίας, τονίζοντας πως οι φιλοδοξίες της αγγίζουν... την κορυφή.

 

Αναλυτικά:

 

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το "ναι" στον ΑΟΛ;

 

«Αυτό που με έκανε να απαντήσω θετικά στην συνεργασία μας με τον ΑΟΛ είναι η ευγενική προσέγγιση τον ανθρώπων της ομάδας και η αρκετά ικανοποιητική πρόταση που μου έγινε».

 

Στην πιάτσα του βόλεϊ κυκλοφορεί ότι ο ΑΟΛ είναι μια ανερχόμενη δύναμη με έντονη δυναμική και με μεγάλη φερεγγυότητα. Έπαιξαν ρόλο όλα τα παραπάνω στην επιλογή σου;

 

«Φυσικά και έπαιξαν ρόλο στην επιλογή μου, επειδή πιστεύω ότι σε μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη ομάδα όπως αυτή του ΑΟΛ θα μπορέσω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό αποδεικνύοντας και στον κόσμο ότι με μια πολύ καλή συνεργασία θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας».

 

Τι ξέρεις για την νέα σου ομάδα;

 

«Γνωρίζω ότι είναι μια ανερχόμενη δύναμη στο χώρο της πετοσφαίρισης που αυτό με κάνει να αισθάνομαι σίγουρη για την επιλογή μου. Επίσης πιστεύω πως τα καλά λόγια και οι επιτυχίες αυτής της ομάδας κρύβουν πίσω τους, άξιους και σοβαρούς ανθρώπους που θα ήθελα να γνωρίσω και να συνεργαστώ».

 

Πως ήταν η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας για να σε πείσουν να έρθεις στην ομάδα;

 

«Η προσέγγιση των ανθρώπων του ΑΟΛ ήταν ξεκάθαρη, κατατοπιστική και ευγενική. Κάτι τέτοιο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου για να καταλήξω τελικά και να πω το "ναι" στην ομάδα του ΑΟΛ παρόλες τις προτάσεις που είχα μετά από μια αρκετά καλή σεζόν».

 

Τι στόχους και φιλοδοξίες βάζεις με τον νέο σου σύλλογο;

 

«Οι φιλοδοξίες όπως και οι στόχοι που βάζω στον εαυτό μου αγγίζουν την κορυφή, διότι όπως και για την ομάδα, έτσι και για μένα είναι σημαντικό να συμμετέχω σε ένα σύλλογο με υψηλούς στόχους, τους οποίους θα πετύχουμε μαζί, κάνοντας τη καλύτερη δυνατή προσπάθεια».


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2018 LAMIAOLE.GR