01

Αυτά αποφάφισαν οι Βετεράνοι! (pics)

01

Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βετεράνων πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα στα γραφεία του Χαλκιοπούλειου.

 

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συναντήθηκαν χθες, προκειμένου να οργανώσουν το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσουν μέσα στο καλοκαίρι, καθώς και για να συζητήσουν για την καλύτερη λειτουργία του συνδέσμου.

 

Αρχικά -και μέσα σε φορτισμένο συγκηνισιακά περιβάλλον- ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου γραμματέας διάβασε την συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την ομάδα μας για την μεγάλη άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Κώστας Αλπόγλου διάβασε ένα μήνυμα του παλαίμαχου Κώστα Πίρτσου, με ευχές προς όλα τα μέλη.

 

Ένα από τα θέματα που επίσης απασχόλησαν την ΓΣ, είναι πως μετά την άνοδο, θα πρέπει να είναι όλοι τους συνεπείς στις εκδηλώσεις της ομάδας, προκειμένου να φανούν αντάξιοι του συλλόγου, ενώ όπως αποφασίστηκε, θα ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου, προκειμένου να συζητηθεί το "καυτό" θέμα της οργανωμένης παρουσίας των παλαιμάχων στο γήπεδο.

 

Παράλληλα, κουβέντα έγινε για το γηπεδικό θέμα, το οποίο επίσης θα πρέπει να λυθεί άμεσα, ενώ αναφέρθηκε και η στελέχωση του ρόστερ με βετεράνους που θέλουν έμπρακτα να συμμετέχουν.

 

Όσο για την κουβέντα γύρω από τα φιλικά, επιβεβαιώθηκε εκείνο στην Αταλάντη με την ομώνυμη ομάδα στις 10 Ιουνίου, ενώ πιθανόν είναι να κλειστεί και ένα ακόμα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, σε ημερομηνία κοντά στη φιέστα της ομάδας μας.

 

12 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 01

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θύμιος Αντωνόπουλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Γιώργος Νίκου


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR