προστιμο πανελευσινιακος λαμια

Πρόστιμο για την Ελευσίνα τρείς μήνες μετά!

Το ποσό των 800 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν τόσο η Λαμία, όσο και ο Πανελευσινιακός για τα όσα είχαν συμβεί στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ελευσίνα τον περασμένο Μάρτη.

 

Με αργοπορία μερικών μηνών το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Β' Εθνικής ανακοίνωσε σήμερα την ποινή για τα όσα είχαν συμβεί εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στην κερκίδα.

 

Θυμηθείτε εδώ τα όσα... απίθανα είχε υποστηρίξει η πλευρά της αθηναϊκής ομάδας κατά την απολογία της.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

 

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τους ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟ (φυσικοθεραπευτής της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ) εκ των εγκαλουμένων της αποδιδόμενης σε αυτούς πειθαρχικής παραβάσεως περί εισόδου του τελευταίου στον αγωνιστικό χώρο άνευ αδείας του διαιτητή. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι αμφότερες οι εγκαλούμενες ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ τέλεσαν την αποδιδόμενη σ’ αυτές πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 15§3 περ. Β’ υποπερ. β’ εδ. α’ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε έκαστη εξ αυτών χρηματική ποινή, ποσού οκτακοσίων (800) ευρώ».


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2018 LAMIAOLE.GR