συνεντευξη τυπου ξανθη πας λαμια 0-0 19-08-2017

Η συν. Τύπου του Ξάνθη-Λαμία

Δείτε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 της Λαμίας με την Ξάνθη σήμερα στα Πηγάδια.

 

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Λαμίας)

«Σήμερα η ομάδα που μπήκε στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας για πρώτη φορά. Είχε άγχος αλλά και την τύχη του πρωτάρη. Δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες για γκολ, όσο περνούσε η ώρα η έμπειρη Ξάνθη πήρε μέτρα και πρωτοβουλία.

 

Είχαμε αμυντικό προσανατολισμό, δεν θυμάμαι να βρεθήκαμε σε κίνδυνο ιδιαίτερα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, πήραν έναν πολύτιμο βαθμό που μέσα στην Ξάνθη αποκτά ιδιαίτερη αξία.

 

Εύχομαι να βρούμε και επιθετικές λύσεις για να μην τελειώνουμε τα παιχνίδια με τέτοιο άγχος. Κάθε Κυριακή έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε τον καλό μας εαυτό και να διαψεύδουμε όσους μας έχουν υποψήφιους για υποβιβασμό.

 

Σε συνεννόηση με τον πρόεδρο θα γίνουν δύο ακόμη προσθήκες, εύχομαι να βρεθεί λύση στο γηπεδικό και να μπούμε σύντομα στην έδρα μας. Η Ξάνθη είχα την εντύπωση πως θα μας δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα, αλλά η αμυντική μας λειτουργία ήταν τόσο καλή που πηγαίνοντας πρώτοι στην μπάλα δεν αφήσαμε στην αντίπαλη ομάδα χώρους για να γίνει επικίνδυνη».

 

 
Μίλαν Ράσταβατς (προπονητής Ξάνθης)

«Σήμερα το παιχνίδι ήταν το πρώτο μας και ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο αυτό που θα βλέπαμε. Σφιχτό παιχνίδι, αργό με την μπάλα στην επίθεση. Είχαμε τον έλεγχο, με καλές τοποθετήσεις και προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα στην περιοχή.

 

Η διαχείριση στα τελευταία 30 μέτρα δεν ήταν όπως θέλαμε. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την Λαμία από την εστία μας. Στόχος μας να παίξουμε πιο γρήγορα και να είμαστε συμπαγείς, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

 

Έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην επίθεση, δύο παίκτες του κέντρου σε νέο ρόλο. Θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε. Πρέπει να αυξήσουμε την ποιότητάς μας στο παιχνίδι και να φέρουμε την μπάλα πετυχημένα στο απέναντι τέρμα.

 

Είναι πρόβλημα η αμυντική διάθεση της αντίπαλης ομάδας, αυτό συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο. Η Λαμία με πληθώρα παικτών στην άμυνα, μας δυσκόλεψε. Το αν χρειαζόμαστε έναν επιπλέον παίκτη έχει να κάνει με το μπάτζετ της ομάδας και το αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτεροι σύντομα».


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2018 LAMIAOLE.GR