κεντρα ξενων γλωσσων σταθογιαννη

Έλα στην παρέα των «Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη»

Στο Lamia Ole έχουμε εξ' αρχής θέση ως στόχο, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε να έχουμε πάνω από όλα σωστή νοοτροπία.

 

Αυτό που θέλουμε και ζητάμε είναι ο κόσμος της ομάδας μας να έχει τέτοια νοοτροπία. Πως λοιπόν θα μπορούσαμε να το επιζητούμε, αν οι σχέσεις μας με τους συνεργάτες μας δεν ήταν τέτοιες;

 

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε τη μεγάλη χαρά να έχουμε στο πλάι μας τα «Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη».01

 

Μιλάμε για ένα από τα πιο επιτυχημένα φροντιστήρια της Λαμίας, κάτι που αποτυπώνεται στον εντυπωσιακό αριθμό των επιτυχόντων, αλλά και στην ουσιαστική γνώση που αποκτούν οι μαθητές στις γλώσσες που διδάσκονται.

 

Τα «Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη» χτίζουν βήμα - βήμα την επιτυχία τους, η οποία βασίζεται στην μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματά τους και στην παρότρυνση των καθηγητών προς τους σπουδαστές να αγαπήσουν προτίστως τη γλώσσα που διδάσκονται.

 

Άλλωστε, η επιτυχία του φροντιστηρίου βασίζεται στις καινοτομίες που έχει εισάγει στον τρόπο διδασκαλίες.

 

Μερικές από αυτές είναι:

 

-Η πλειοψηφία των καθηγητών διδάσκουν τη μητρική τους γλώσσα

 

-Τα μαθήματα αποκτούν τα πλεονεκτήματα των ιδιαίτερων, αφού γίνονται σε σωστά δομημένα ολιγομελή τμήματα

 

-Οι ώρες των μαθημάτων είναι τόσες, ώστε οι μαθητές να είναι σωστά και απόλυτα προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις τους

 

-Προτεραιότητα των καθηγητών είναι η γνώση και όχι η γρήγορη εκμάθηση

 

-Σε όλα τα τμήματα κυριαρχεί η διαδραστικότητα και τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσες διδασκαλίας και όχι τάξεις, με ενιαία τραπέζια, ούτως ώστε να προάγουν τη συνεργασία μεταξύ σπουδαστών και καθηγητών

 

-Προσφέρονται ιδιαίτερα και εντατικά μαθήματα

 

-Υπάρχει συνεργασία με λογοθεραπευτές και παιδοψυχολόγους

 

02Στα «Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη» παραδίδονται μαθήματα για όλα τα πτυχία σε Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Από αρχάριους έως το ανώτατο επίπεδο. Σε ταχύρρυθμα εντατικά τμήματα, ή και ατομικά μαθήματα των πρώτων βασικών επιπέδων γλώσσας, έως και μαθήματα ανωτάτου επιπέδου Proficiency καθώς και ειδικά προγράμματα προετοιμασίας εισαγωγής και σπουδών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, καλύπτοντας έτσι  όλες της ηλικιακές ανάγκες.

 

Μία πολύ σημαντική καινοτομία που έχουν εισάγει, είναι το πρόγραμμα «Bring a Friend». Συστήνοντας ο σπουδαστής ένα φίλο του, με την εγγραφή έχει έκπτωση 10% αντίστοιχα στα δίδακτρα. Η αξία της έκπτωσης ισχύει δε, προσθετικά για κάθε επιπλέον φίλο.

 

Παράλληλα, όλοι οι μαθητές Αγγλικών στο φροντιστήριο, έχουν το δικαίωμα να διδαχθούν και μία δεύτερη γλώσσα έχοντας έκπτωση 50%, ενώ ισχύουν σημαντικές εκπτώσεις σε αδέρφια, πολύτεκνους, ανέργους κ.α.

 

Σημαντικό είναι δε και το κοινωνικό έργο των «Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη». Στοχεύοντας στην ψυχαγωγία και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της πόλης μας «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας», «Serpanos FC» και «Αστέρας Λαμίας».

 

Η υποστήριξη και η βοήθεια που τυγχάνουν οι μικροί αθλητές είναι μεγάλη, ούτως ώστε να χτίσουν το μέλλον τους πάνω σε γερές βάσεις.

 

03

 

 

Λίγα λόγια για τα «Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη»

Η Αθηνά Σταθογιάννη, Διευθύντρια Σπουδών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη είναι Ελληνο-αμερικανίδα, γεννημένη στο Κεντάκι της Αμερικής, διδάσκει την μητρική της γλώσσα την Αγγλική, με σπουδές στο University of Cincinnati & Celt Athens.

 

21360924_838723122970974_877431930_nΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 11.00 – 13.00 το πρωί και 6.30 – 8.30 το απόγευμα εκτός Τετάρτης που τα σχολεία μας θα είναι ανοικτά το πρωί από 11:00 με 1:00.

 

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη
Λ. Αθηνών 110, Ν. Άμπλιανη, Λαμία - Τηλ: 22313-00321
Μητροπόλεως 13, Στυλίδα -  Τηλ: 22380-22422

 

www.stathogianni.gr
facebook.com/Stathogianni

 

 

 

 

04 05 06 07


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2018 LAMIAOLE.GR