ανακοινωση παλεφιλ για υπευθυνο ασφαλειας

Αιχμές της Λέσχης για τον υπεύθυνο ασφαλείας!

Τα έντονα παράπονα της, κατά του υπεύθυνου ασφαλείας χθες στο ΔΑΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε η ΠΑΛΕΦΙΛ.

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου, η Λέσχη κατηγορεί τους υπεύθυνους πως τοποθέτησαν το ασθενοφόρο και το πυροσβεστικό μπροστά από το πανό της, πίσω από την μία εστία, με αποτέλεσμα αυτό να μην φαίνεται.

 

Συν τις άλλοις, εξέφρασε τον προβληματισμό της, που απαγορεύτηκε στα μέλη της να κολλήσουν αφίσες στο γήπεδο, για τη λαχειοφόρο αγορά που διοργανώνει, προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Η ανακοίνωση:

 

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λαμίας "ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ" τον υπεύθυνο ασφαλείας της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑΣ που για δεύτερη φορά και για προσωπικούς λόγους κάλυψε το πανό της Λέσχης βάζοντας το Ασθενοφορο και το Πυροσβεστικό όχημα μπροστά στο πανό με αποτέλεσμα να μη φαίνεται καθόλου . Συν της άλλης δεν άφησε να κολληθεί αφίσα σε θύρα του γηπέδου για την Λαχειοφόρο αγορά της Λέσχης όπου έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η πράξη του αυτή επισύρει "πολλά συγχαρητήρια" .
Πιστεύουμε και ευελπιστούμε οτι η διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑΣ θα λάβει γνώση και θα διορθώσει τα κακός κείμενα .

 

 

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Λαμίας

 
ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ: Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λαμίας


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2018 LAMIAOLE.GR