Αν αγαπάτε την Λαμία, μην την «χτυπάτε»!

Αν αγαπάτε την Λαμία, μην την «χτυπάτε»!

Δεν είναι πρώτη φορά που τρωγόμαστε με τα ρούχα μας στον ΠΑΣ Λαμία, τώρα όμως αυτό που συμβαίνει αγγίζει τα όρια του εξωφρενικού.

 

Την ώρα που μεγάλη μερίδα του κόσμου δυσανασχετεί έντονα το τελευταίο διάστημα για τις κινήσεις της ΠΑΕ, για τις μεταγραφές, για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, ήρθε και η μη-έκδοση εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στο σύλλογο.

 

Το έχουμε γράψει πολλές φορές φέτος, αλλά να το πάμε άλλη μία να το εμπεδώσουμε όλοι! Κανείς, μα κανείς δεν είναι περισσότερο Λαμία από τους υπόλοιπους. Όλοι μας θέλουμε το Σάββατο να βρεθούμε στο γήπεδο.

 

Η όλη μουρμούρα γύρω από την ομάδα αυτή τη στιγμή, μόνο κλίμα δημιουργεί και τίποτα παραπάνω. Δεν θα αλλάξει καμιά απόφαση με τη γκρίνια. Και δεν εξυπηρετεί πουθενά να κατηγορούμε τους πάντες και τα πάντα. Είναι σαν να μας δείχνουν το δάσος και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο.

 

Προφανώς και στην ΠΑΕ θέλουν τον κόσμο στο ΔΑΚ. Τα έσοδα από ένα τέτοιο παιχνίδι θα μπορούσαν να καλύψουν τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν τον Γενάρη. Όχι όλες, αλλά ένα μέρος αυτών. Το τίμημα όμως σε ενδεχόμενα επεισόδια, είναι πολύ μεγαλύτερο. Ενδεχόμενη τιμωρία της Λαμίας, μπορεί να σημαίνει την αρχή για τον υποβιβασμό. Γιατί να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας;

 

Στο κάτω - κάτω, αν είναι τόσο οδυνηρό για μερικούς να μην πάνε στο γήπεδο, μπορούν ωραιότατα να μαζευτούν έξω από αυτό και να φτιάξουν εκεί κερκίδα. Ξέρετε πόσο θα πωρώσει τους παίκτες μια τέτοια κίνηση; Το είχε ξανακάνει ο Σύνδεσμος πριν μια δεκαετία, όταν είχε αποφασίσει αποχή. Εκεί ναι, θα σας βγάλουν όλοι το καπέλο και δεν θα μπορεί να πει κανείς τίποτα!

 

Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ένα πράγμα! Στα λόγια ναι, ο ΠΑΣ Λαμία ανήκει στον κόσμο του. Είναι κανείς από εμάς όμως που διαθέτει περισσότερα από 200-300 ευρώ το χρόνο για τον σύλλογο; Όχι! Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι αυτός που έχει βάλει έναν σκασμό λεφτά την τελευταία πενταετία, για να μπορούμε εμείς να κοκορευόμαστε πως μας ανήκει η ομάδα.

 

Καλώς, ή κακώς, αν συμβεί το παραμικρό, ο μεγαλομέτοχος από την τσέπη του θα τα βάλει τα χρήματα σε ενδεχόμενες ζημιές στο γήπεδο. Το δικό του όνομα θα αμαυρωθεί αν προκληθούν ασχήμιες στην πόλη. Είναι λυπηρή πραγματικότητα, αλλά δεν παύει ο ΠΑΣ Λαμία, να είναι μεταξύ άλλων και μια εταιρία. Και οι διοικούντες σε κάθε εταιρία οφείλουν να διαφυλάξουν το προϊόν τους. Ορθώς λοιπόν αποφάσισαν να μην υπάρξει διάθεση εισιτηρίων.

 

Κι ας μας πονάει όλους μας...

 

Αυτή η φαγωμάρα πρέπει να σταματήσει άμεσα! Ο ΠΑΣ Λαμία χρειάζεται στήριξη για να ολοκληρώσει τον φετινό του στόχο και όχι ανθρώπους γύρω του να αλληλοτρώγονται!


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2018 LAMIAOLE.GR