Φτάνει πια!

Φτάνει πια!

Είναι φορές που ο χαρακτηρισμός «γούρνα» κολλάει γάντι στην καθημερινότητα αυτής της πόλης. Δυστυχώς στην ποδοσφαιρική Λαμία, κολλάει ακόμα πιο πολύ!

 

Αυτά που το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν γύρω από τον ΠΑΣ Λαμία είναι αδιανόητα! Συνεχόμενη αρνητική κριτική, σε ανθρώπους που στο πρόσφατο παρελθόν όλοι μαζί αποθεώναμε και σε βαθμό που μας κάνει να αναρωτιόμαστε, είναι όντως καλοπροαίρετη κριτική;

 

Θα ξεκινήσουμε από κάτι δεδομένο. Δημοσιογράφος μπορεί να κάνει ο καθένας μας! Την δεοντολογία μπορείς να την μάθεις με την τριβή στο επάγγελμα, όμως υπάρχει ένα αλλά... οφείλεις να το έχεις και μέσα σου.

 

Είναι πέρα για πέρα ανήθικο, παραμονές κρισιμότατου αγώνα της ομάδας μας να βγαίνουν δημοσιεύματα που στοχευμένα «επιτίθενται» σε παίκτες, για οποιοδήποτε λόγο. Είναι αδαής όποιος δεν καταλαβαίνει πως αυτό δημιουργεί έξτρα βάρος τόσο στους ίδιους, όσο και στους συμπαίκτες τους!

 

Ανεξάρτητα από το πως φαντασιώνεται ο καθένας τη Λαμία, η αλήθεια είναι πως ούτε μεγαλούπολη είναι, ούτε η ομάδα της έχει το μέγεθος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Εδώ ότι γράφετε διαβάζεται και έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλους.

 

Αυτά που γράφουμε λοιπόν, οφείλουμε να τα... βουτάμε στο μυαλό μας πριν τα εξωτερικεύσουμε! Ακόμα κι αν θεωρούμε ότι είναι αλήθεια. Γιατί η αλήθεια είναι πράγμα υποκειμενικό και δεν είναι η ίδια για όλους.

 

Πάμε τώρα στο δεύτερο κομμάτι, αυτό της κριτικής του κόσμου...

 

Δεκτό πως το θέαμα που προσφέρει ο ΠΑΣ Λαμία τους τελευταίους μήνες είναι «αντιαισθητικό». Δεν διαφωνεί κανείς μας σε αυτό! Αλήθεια όμως, τι θέλουμε; Ποδόσφαιρο, ή αποτελέσματα; Με το χέρι στην καρδιά, αυτό που μας «καίει» όλους μας είναι η ομάδα μας να είναι και του χρόνου στη Super League.

 

Καλώς, ή κακώς, αυτό είναι το υλικό της ομάδας μας και τόσο μπορεί να αποδόσει στις δεδομένες συνθήκες. Η Εθνική μας το 2004 πήρε το Euro με φουλ άμυνα και «αντιποδόσφαιρο». Τότε δεν θέλαμε θέαμα; Θα πρέπει να δεχτούμε ότι η Λαμία αυτό ξέρει να κάνει και το κάνει πολύ καλά! Δέχεται πολύ δύσκολα γκολ και ανεξάρτητα των δεδομένα καλών μονάδων της επιθετικά, δεν έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

 

Για να διορθωθεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να αντιληφθούμε την κατάσταση και μετά να το δουλέψουμε. Και πιστέψτε μας, οι υπεύθυνοι έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και το δουλεύουν! Η έλλειψη εμπιστοσύνης από πλευράς κόσμου όμως, σε καμία περίπτωση δεν τους βοηθάει. Αντίθετα τους βαραίνει!

 

Αφήστε τους λοιπόν, να κάνουν ήρεμοι τη δουλειά τους και ας τους κρίνουμε από τα αποτελέσματα στο τέλος...


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR