Η Super League χαρακτήρισε «κόκκινο» το Λαμία - ΠΑΟΚ!

Κανείς δεν παίρνει την ευθύνη!

Την ώρα που ο κόσμος αγωνιά για το αν θα εκδοθούν τελικά εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ, καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να εγγυηθεί την ομαλότητα του αγώνα.

 

Είναι ξεκάθαρο πως η αναμέτρηση είναι υψηλού κινδύνου, αφού αναμένεται στην πόλη μας να βρεθούν μαζικά φίλοι του «Δικεφάλου». Ενδεχομένως πολλοί από αυτούς να μην έχουν ούτε εισιτήρια. Την ίδια ώρα, μεγάλο πονοκέφαλο στις Αρχές προκαλεί το γεγονός πως είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου στο μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ και είναι σίγουρο πως οι καφετέριες στο κέντρο της πόλης θα είναι γεμάτες από φιλάθλους τους.

 

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί, είναι πως η ίδια η Super League, έχει χαρακτηρίσει το ματς ως «κόκκινο». Πράγμα στο οποίο συμβάλει εξάλλου και το γεγονός πως η περιοχή περιμετρικά του γηπέδου είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη.

 

Σαφέστατα πρόθεση της Λαμίας είναι να εκδοθούν εισιτήρια, όμως αυτό θα συμβεί μόνο εφόσον η Αστυνομία και ο ΠΑΟΚ μπορούν να εγγυηθούν πως δεν θα συμβεί το παραμικρό. Κανείς όμως τους δύο ωστόσο δεν έχει πρόθεση να αναλάβει την ευθύνη.

 

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και ακόμα και σήμερα, ή ίσως αύριο το πρωί θα υπάρξουν τελικές εξελίξεις.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR