οριστικη διακοπη πρωταθληματος

Διακοπή επ” αόριστον!

Όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Τα χθεσινά κωμικοτραγικά που συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας και η τραμπούκικη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

 

Μετά από συνάντηση που είχαν λοιπόν σήμερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη αποφασίστηκε η επ' αόριστον αναβολή της Super League. Μάλιστα, ο τελευταίος δεσμεύτηκε πως μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει νέα δήλωση, όπου θα αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και το σκεπτικό της Κυβέρνησης.

 

Σημειώνεται πως αν δεν αρθεί η διακοπή, τότε ουσιαστικά δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση για το επόμενο 20ημερο, αφού ακολουθεί ούτως, ή άλλως διακοπή. Δεδομένα λοιπόν, μέσα σε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν επαφές με την UEFA.

 

«Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχε δώσει μεγάλες μάχες για να εξυγιάνει τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά, αλλά μένουν πολλά περισσότερα να γίνουν. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει η προσπάθεια, να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος και να γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος. Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Οι κανόνες ισχύουν για όλους. Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα, τις αμέσως επόμενες ώρες θα αρχίσουν συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου, την ΕΠΟ, τη Λίγκα, είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA και το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει αν δεν υπάρχει ένα πλαίσιο συμφωνημένο από όλους, με όρους και κανόνες. Δεν κάνουμε πίσω», τόνισε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης εξερχόμενος της σύσκεψης.

 

Για το αν υπάρχει πιθανότητα για πιο ακραίες αποφάσεις (π.χ. διακοπή πρωταθλήματος, αποχώρηση από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κλπ.), απάντησε: «Τα πάντα είναι στο τραπέζι, εφόσον δεν αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Περιμένουμε τις προτάσεις από την ΕΠΟ και τη Λίγκα. Το σημαντικό είναι πως πάμε σε μια επ’ αόριστον διακοπή και βλέπουμε».

 

Όσο για το τι μπορεί να αλλάξει, είπε: «Ένα νέο πλαίσιο κανόνων συμφωνημένο από όλους. Το πλαίσιο είναι σαφές, οι ποινές θα είναι αυστηρές για όλους και πρέπει να αυστηροποιηθ9ούν ακόμη περισσότερο. Θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρόνοιες».


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR