Το τραπέζι του ΑΟ Λαμίας για την παραμονή

Τους… τραπέζωσε για την παραμονή! (pics)

Σε πολύ οικογενειακό κλίμα, τα μέλη του ΑΟ Λαμίας είχαν την ευκαιρία χθες να το... γιορτάσουν για την παραμονή τους στην Pre League του βόλεϊ γυναικών.

 

Η εκ των μεγαλύτερων υποστηρικτών του ΑΟΛ, προσωπική φίλη και συνεργάτιδα του Lamia Ole, Κωνσταντίνα Σγαντζούρη, έκανε το τραπέζι στην ομάδα της πόλης μας στην ψησταριά που διατηρεί η οικογένειά της στην πλατεία Λαού.

 

Μάλιστα, το Lamia Ole είχε την τιμή να είναι το μοναδικό Μέσο που βρέθηκε στην εκδήλωση, ως προσκεκλημένο της Κωνσταντίνας Σγαντζούρης, εξαιτίας της χρόνιας φιλίας της με τον Θύμιο Αντωνόπουλο. Τόσο η ίδια, όσο και όλοι οι προσκεκλημένοι δε, δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν.

 

Η αίθουσα ήταν διακοσμημένη με τις εξαιρετικές της δημιουργίες, ενώ το «παρών» έδωσε όλο το γυναικείο τμήμα του ΑΟ Λαμίας, καθώς και το προπονητικό τιμ με μέλη της διοίκησης.

 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της βραδιάς...

 

01 copy 02 copy 03 copy 04 copy 05 copy 06 copy 07 copy 08 copy 09 copy 10 copy 11 copy 12 copy 13 copy 14 copy 15 copy 16 copy 17 copy 18 copy 19 copy 20 copy 21 copy 22 copy 23 copy 24 copy 25 copy


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR