Φέτος θα είναι αλλιώς...

Φέτος θα είναι αλλιώς…

Οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία, αλλά και αυτές που έρχονται συνηγορούν σε ένα πράγμα... του χρόνου θα δούμε ωραία πράγματα.

 

Αν κάτι έλειψε από την ομάδα μας τη σεζόν που πέρασε, ήταν το θέαμα και οι λύσεις στο σκοράρισμα. Αυτό φαίνεται πως το έχουν αντιληφθεί διοίκηση και τεχνικό τιμ και στόχος για τη σεζόν που έρχεται, είναι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι τουλάχιστον, οι «κυανόλευκοι» να παρουσιάσουν πολύ πιο «συμπαθητικό« θέαμα.

 

Από τις δέκα ανανεώσεις και μεταγραφές που έχουν γίνει ήδη, οι επτά αφορούν το χώρο από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Οι κινήσεις που έπονται δε, δείχνουν πως φέτος στη Λαμία το έχουν πάρει... πιο σοβαρά.

 

Εξάλλου, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Επστάιν και Βάντερσον που έχουν έρθει μέχρι τώρα, συνηγορούν πως η ομάδα μας αν μη τι άλλο κάνει προσεκτικές κινήσεις με παίκτες έμπειρους, που θα μπορέσουν να προσφέρουν τόσο στην οργάνωση του παιχνιδιού, όσο και στο σκοράρισμα.

 

Σίγουρα ακόμα είναι νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα, μια πρώτη εικόνα στο υπάρχων ρόστερ ωστόσο φανερώνει ξεκάθαρα πως τη νέα σεζόν θα δούμε μια Λαμία που θα διεκδικεί παραπάνω πράγματα στο γήπεδο.

 

Υπομονή, το καλοκαίρι μόλις άρχισε...


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR