Το νέο ΔΣ του ΑΟ Λαμίας

Αλλαγή… φρουράς στον ΑΟΛ! Πρόεδρος ο Παπαμίχος!

Μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ο Χρήστος Μητσόπουλος άφησε την προεδρία του ΑΟ Λαμίας στον Βασίλη Παπαμίχο.

 

Ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να στείλει τον ΑΟΛ στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ, με υποδειγματική λειτουργία, άφησε τη θέση του, με τον κ. Παπαμίχου με τη σειρά του να βάζει στόχο τη «μεγάλη» κατηγορία και τους τίτλους.

 

Σημειώνεται πως ο κ. Μητσόπουλος παραμένει στο ΔΣ του συλλόγου, αλλά ως μέλος και... συνδετικός κρίκος με την ΕΟΠΕ και τη Διαιτησία.

 

Μετά την αναδιάρθρωση της διοίκησης, μέσα στις επόμενες ημέρες το νέο ΔΣ αναμένεται να βάλει μπρος τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

 

Η ανακοίνωση:

 

Ο σύλλογος «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 2013», ανακοινώνει την νέα σύνθεση του Δ. Σ. του:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλειος Παπαμίχος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χρήστος Μπαχλαβάς
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δέσποινα Σερακέρη
ΤΑΜΙΑΣ: Ιωάννης Κόκκορης
ΜΕΛΗ: Χρήστος Μητσόπουλος
Ιωάννης Γεροθανάσης
Νικόλαος Πατατούκος

 

Ο νέος Πρόεδρος της ομάδας Παπαμίχος Βασίλειος, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Μητσόπουλο Χρήστο, εξήρε το έργο του στον σύλλογο, τον οποίο αφενός με σωστούς χειρισμούς κατάφερε μέσα λίγα χρόνια να τον εντάξει στο πρωτάθλημα της PRE LEAGUE, αφετέρου τον παρέδωσε σε άψογη και υποδειγματική λειτουργία.

 

Σημειώνεται ότι ο Μητσόπουλος παραμένει ενεργό μέλος του συλλόγου και αναλαμβάνει ως σύνδεσμος του συλλόγου με την ΕΟΠΕ και την Διαιτησία.

 

Στην συνέχεια μίλησε για τους στόχους του συλλόγου τα επόμενα χρόνια, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλοι από το να σταθεροποιηθεί η γυναικεία ομάδα στην κατηγορία της PRE LEAGUE, αλλά και να ανέβει στην μεγαλύτερη κατηγορία του βόλεϊ την VOLLEY LEAGUE γυναικών (Α1) και να να βρεθεί σταθερά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας διεκδικώντας τίτλους.

 

Τέλος ο σύλλογος στοχεύει και εργάζεται, μέσα από την συστηματική και στοχευμένη δουλειά των ακαδημιών του, να αναδείξει ταλαντούχες παίκτριες οι οποίες θα είναι ικανές να στελεχώνουν την γυναικεία ομάδα και φυσικά στο μέλλον γιατί όχι άλλες ομάδες και τις εθνικές ομάδες.

 

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, τα μέλη του Δ. Σ. του συλλόγου ασχολούνται με την οργάνωση των δομών του συλλόγου και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, τόσο για την στελέχωση της γυναικείας ομάδας όσο και για την οργάνωση των υποδομών του (Ακαδημίεςκαι Αγωνιστικά τμήματα).


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR