Αφιέρωμα του Lamia Ole στον Έσπερο Λαμίας

Μεγάλο αφιέρωμα του Lamia Ole στον Έσπερο! (vid&pics)

Μας πήρε ένα μήνα και κάτι, αλλά ο κόπος άξιζε!!!

 

Με αφορμή την άνοδο της ανδρικής ομάδας του Έσπερου Λαμίας στη Β' Εθνική του μπάσκετ ανδρών, αλλά και τις επιτυχίες των τμημάτων υποδομών και των γυναικών, το Lamia Ole έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην ομάδα μπάσκετ της πόλης μας.

 

Μέσα σε δέκα ημέρες γυρισμάτων, στην κάμερα μας μίλησαν λίγο - πολύ όλοι. Ο Παντελής Φύκας, οι αθλήτριες του γυναικείου Μελίνα Δημήτρη και Μίνα Αντωνίου (και προπονήτρια στις μικρές), ο φροντιστής Γιώργος Γιώτας, ο πρόεδρος Γιώργος Αργύρης, η σημαία και βοηθός προπονητή Μάνθος Σοφογιάννης, ο τζένεραλ μάνατζερ Παναγιώτης Κραββαρίτης, ο έτερος βοηθός Νίκος Τσουκαλαδέλης, μαζί με τον γυμναστή Κώστα Κοτόπουλο και τέλος ο κόουτς Γιάννης Σοφογιάννης. Μικρή συμμετοχή είχε δε ο πρώην παίκτης των Λαμιωτών, Παντελής Σέττος.

 

Να σημειώσουμε εδώ, πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, θελήσαμε να δώσουμε έμφαση στις ομορφιές του τόπου μας. Για αυτό και κάποια από αυτά έγιναν στο κάστρο, τον Άγιο Λουκά και το Γοργοπόταμο.

 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία το City Cafe και το κέντρο «Τεμπέλης» στο Γοργοπόταμο.

 

Απολαύστε το αποτέλεσμα...

 

 

 

 

 

 

01 copy 02 copy 03 copy 04 copy 05 copy 06 copy 07 copy 08 copy 09 copy 10 copy 11 copy 12 copy 13 copy 14 copy 15 copy 16 copy 17 copy 18 copy 19 copy 20 copy 21 copy 22 copy

 

 

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΟΝΤΑΖ: Γιώργος Ανδρεόπουλος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θύμιος Αντωνόπουλος
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Γιώργος Νίκου


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR