Αυτοί δήλωσαν συμμετοχή σε Α' και Β' Φθιώτιδας

«Ρυθμιστής» ο Άγιος Σεραφείμ!

Από τις προθέσεις των ανθρώπων του Αστέρα Αγίου Σεραφείμ, θα εξαρτηθεί το ποιες ομάδες θα αγωνιστούν φέτος στην Α' κατηγορία της Φθιώτιδας.

 

Την Παρασκευή (27/7) ολοκληρώθηκε η προθεσμία που είχε δώσει η ΕΠΣ Φθιώτιδας για την υποβολή αιτήσεων από τις ομάδες, για τη συμμετοχή στις τοπικές κατηγορίες τη σεζόν 2018-19. Από τις αιτήσεις που έγιναν λοιπόν, προκύπτει πως ο Αστέρας θα είναι αυτός που θα ρυθμίσει ποιες ομάδες θα αγωνίζονται στη «μεγάλη» κατηγορία και ποιες στη μικρή.

 

Συγκεκριμένα, στην Α' κατηγορία, συμμετοχή δήλωσαν ο Οπούντιος Μαρτίνου, που υποβιβάστηκε από τη Γ' Εθνική και οι Καλαπόδι, Μαλεσίνα, Αταλάντη, Δάφνη Λιβανατών, Νέο Κρίκελλο, Προοδευτική Λάρυμνας, Άρης Αγίου Κωνστντίνου και Κηφισσός Κάτω Τιθορέας.

 

Η Δόξα Μοσχοχωρίου δεν δήλωσε σε κανένα πρωτάθλημα, ενώ Ευρυτανικός και Όμβρος Ομβριακής δήλωσαν στη δεύτερη κατηγορία, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Αντίθετα, στον Αστέρα Αγίου Σεραφείμ, περιμένουν να πάρουν την οριστική τους απόφαση μέσα στις επόμενες ημέρες για την τύχη της ομάδας.

 

Εφόσον αποφασίσουν να παραμείνουν στην Α' Φθιώτιδας, τότε -μαζί με Νίκη Αγίας Παρασκευής και Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, θα συμπληρωθούν 13 ομάδες. Αυτό, καθώς ο Ελατειακός θα παραμείνει στη Β'.

 

Σε περίπτωση ωστόσο που στον Αστέρα πάρουν την απόφαση να μην «κατέβουν» στη «μεγάλη» κατηγορία, τότε ήδη έχουν ενημερωθεί οι δευτεραθλήτριες και τριταθλήτριες της Β' κατηγορίες, για να αναπληρώσουν τη θέση που ανοίγει. Παμμωλιακός και Καλύβια ήδη δήλωσαν συμμετοχή, ενώ στη Δίβρη δεν φαίνονται ιδιαίτερα «ζεστοί». Όσον αφορά τους τριταθλήτες Ρεγκίνι, ΑΕ Εχιναίων και Κεραυνός Αγίου Γεωργίου, παραμένουν... stand by, περιμένοντας οριστικές εξελίξεις.

 

Εφόσον οριστικοποιηθεί η κατάσταση στην Α', τότε θα καθοριστεί και το πλάνο διεξαγωγής της Β' Φθιώτιδας, με τις των ανθρώπων της Ένωσης, να συγκλίνουν προς το διαχωρισμό των ομάδων σε δύο όμιλους, αντί για τρεις.

 

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Κώστας Ντάτσικας


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR