Σήμερα το κρίσιμο ΔΣ της Super League

Πάνε για νέο αδιέξοδο…

Σημαντική είναι η Τετάρτη στις συζητήσεις που γίνονται για να βρεθεί η... φόρμουλα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

 

Η Super League έχει ορίσει για σήμερα ΔΣ, όπου πιθανότατα θα απορριφθεί το σχέδιο του Γιώργου Βασιλειάδη, ώστε από τη σεζόν 2020-21, στη «μεγάλη» κατηγορία να αγωνίζονται 12 ομάδες.

 

Το ρεπορτάζ θέλει τις ΠΑΕ να έχουν ξεκαθαρίσει «απαίτηση», ο αριθμός των συλλόγων που θα ανήκουν στη Λίγκα, να μην πέσει σε καμία περίπτωση κάτω από 14 ομάδες. Το σενάριο που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες, ήθελε ως εφικτή λύση, η φετινή σεζόν να ξεκινήσει με 16 ομάδες, που του χρόνου θα γίνουν 14 και του παρά χρόνου 12. Κάτι τέτοιο όμως -όπως διαρρέεται τις τελευταίες ώρες- δεν βρίσκει σύμφωνο τον Συνεταιρισμό, που παραμένει σταθερός στην «απαίτηση» του να παραμείνουν στην κατηγορία τουλάχιστον 14 ομάδες.

 

Η Πολιτεία την ίδια ώρα είναι ξεκάθαρη! Στη κυβέρνηση θεωρούν πως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, δεν μπορεί να αντέξει περισσότερες από 12 ομάδες σε τοπ επίπεδο. Σε τοπ για τα δεδομένα της χώρας μας πάντα...

 

Σε κάθε περίπτωση, η σέντρα του νέου πρωταθλήματος εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα. Τη στιγμή δε, που επτά ΠΑΕ -μεταξύ των οποίων και η Λαμία- παραμένουν τηλεοπτικά άστεγες.

 

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν, να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις της σημερινής συνεδρίασης.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR