Το τηλεοπτικό συμβόλαιο καθορίζει τις μεταγραφές

Το τηλεοπτικό θα καθορίσει το… δεκάρι!

Η έλλειψη τηλεοπτικής στέγης εξακολουθεί να είναι το μεγάλο «αγκάθι» για τον ΠΑΣ Λαμία, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

 

Την ώρα που η ομάδα μας -όπως και έξι ακόμα ΠΑΕ από τη Super League- περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών τους συμβολαίων, όπως είναι λογικό, έχει επηρεαστεί και ο μεταγραφικός της σχεδιασμός.

 

Όχι βέβαια πως δεν έχουν γίνει καλές κινήσεις, σίγουρα όμως οι «κυανόλευκοι» δεν είναι σε θέση να κάνουν... άνετη όσα είχαν στο μυαλό τους. Σε κάθε περίπτωση, έχουν αποκτηθεί ενδεκαδάτοι παίκτες και προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνουν και οι μεταγραφές που απομένουν.

 

Μάλιστα, δεν αποκλείεται εφόσον βρεθεί λύση στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου μέσα στον επόμενο διάστημα, να γίνει μία μεταγραφή από το... πάνω ράφι.

 

Η σχετική φημολογία υπάρχει εδώ και καιρό. Στον ΠΑΣ Λαμία περιμένουν τις εξελίξεις στη Super League, έχοντας κατά νου πως αν βρουν ένα συμβόλαιο εφάμιλλο του περσινού, θα κινηθούν για έναν επιτελικό μέσο που θα προκαλέσει αίσθηση.

 

Οι «κυανόλευκοι» δεν περιμένουν τα 1,2 εκατ. ευρώ που είχαν πέρυσι για την τηλεοπτική τους κάλυψη, θεωρούν ωστόσο πως μπορούν να βρουν ένα της τάξης του ενός εκατομμυρίου. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, θα ψαχτούν για ένα δεκάρι που θα κάνει τη διαφορά.

 

Στη συγκεκριμένη θέση πέρυσι αγωνίστηκε ο Πίτι. Επομένως, μία τέτοια κίνηση δεν θα έχει αντίκτυπο μόνο στο ρόστερ, που θα δυναμώσει σημαντικά, αλλά θα «τονώσει» και την αγορά των διαρκείας.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR