Λάκης Παπανικολάου «Έστω ένα μικρό βήμα μπροστά»!

«Έστω ένα μικρό βήμα μπροστά»!

Αισιόδοξος πως οι μικρές ομάδες του ΠΑΣ Λαμία, θα κάνουν φέτος βήματα προόδου, εμφανίστηκε ο Λάκης Παπανικολάου.

 

Ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας και τεχνικός της Κ-20, μίλησε στην κάμερα του «Σταρ Κεντρικής Ελλάδος» και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Κ-17 και της Κ-20.

 

Εξέφρασε τη σιγουριά του πως φέτος οι «κυανόλευκοι» θα παρουσιάσουν μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι, αλλά και την επιθυμία του να προωθηθούν του χρόνου κι άλλα παιδιά στην πρώτη ομάδα.

 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο εγχείρημα δημιουργίας ομάδας Κ-15, αλλά και τους λόγους που εν τέλει δεν προχώρησε.

 

Αναλυτικά:

 

«Πιστεύουμε και φέτος ότι θα δουλέψουμε το ίδιο καλά και λίγο καλύτερα, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Οργανωτικά είχαμε κάποιες μικροατέλειες και φέτος θέλουμε να τις διορθώσουμε. Να κάνουμε ουσιαστικά έστω και μισό βήμα πιο μπροστά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να έχουμε μεγάλη βελτίωση τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε ομαδικό. Θα δουλέψουμε για αυτό.

 

Είναι ένα πρωτάθλημα που το ξέρουμε καλύτερα, δεν είμαστε πρωτάρηδες και πιστεύω ότι και φέτος θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε το ίδιο καλά όπως και πέρυσι. Γιατί αν δούμε την περσινή χρονιά, ήδη δύο παιδιά από την περσινή Κ-20 (σ.σ. Κωστίκας, Λαμπρόπουλος) βρίσκονται στην πρώτη ομάδα και με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση του βλέπουμε να πηγαίνουν πολύ καλά.

Είμαι μαλάκας αντιγράφω από το lamiaole

Κάθε χρόνο που θα περνάει, θα δίνουμε μεγαλύτερο βάρος στην υποδομή για να μπορέσουμε να βγάλουμε δικά μας παιδιά και δικούς μας παίκτες. Οπωσδήποτε πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα τμήματα υποδομής. Πιστεύω ότι σιγά - σιγά, χωρίς να βιαζόμαστε, κάνουμε βήματα προόδου».

 

Για τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν ως έδρες: «Έδρα μας θα είναι σίγουρα το Ενωσιακό λόγω του πλαστικού χλοοτάπητα, που είναι υποχρεωτικό να υπάρχει για τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα. Έχουμε και το γήπεδο του Λιανοκλαδίου, το οποίο διαθέτει φυσικό χόρτο και ενδείκνυται περισσότερο για έδρα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα κυλήσουν όλα καλά. Να κάνουμε έστω ένα μικρό βήμα μπροστά».

 

Για τα σενάρια δημιουργίας Κ-15: «Φέτος προσπαθήσαμε να κάνουμε και αυτό το εγχείρημα, αφού όμως το σκεφτήκαμε καλά φτάσαμε στην απόφαση πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει. Από την άποψη πως αν γίνει θα πρέπει να γίνει σωστά. Όχι γρήγορα και στο πόδι.

 

Το αφήσαμε για του χρόνου, πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να δημιουργηθεί και η Κ-15, για να υπάρχει μια συνέχεια στην Κ-17 και την Κ-20. Δεν χρειάζεται όμως να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Χρειάζεται να κάνουμε λίγα πράγματα και σωστά, για να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο έστω και λίγο».


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR