Δόλος, ή κάτι άλλο;

Δόλος, ή κάτι άλλο;

Ιδιαίτερη έκπληξη έχουν προκαλέσει σε όσους ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία, μία σειρά δημοσιευμάτων τα τελευταία 24ωρα από συγκεκριμένο Μέσο.

 

Σε μεγάλο βαθμό όσα βγαίνουν προς τα έξω από την ομάδα μας, βγαίνουν από το εν λόγω Μέσο. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες -και μετά την απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ, προκύπτουν θέματα τα οποία φέρνουν στην επιφάνεια, συμβάντα από το εσωτερικό του συλλόγου.

 

Ορθά η ΠΑΕ χθες βράδυ διέψευσε επίσημα ένα από αυτά και από ότι φαίνεται, δεν τέθηκε καν θέμα απομάκρυνσης των τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Αυτό που ωστόσο γεννά απορίες, είναι ποιος και γιατί δίνει στη δημοσιότητα τέτοιες πληροφορίες.

 

Είναι φανερό, πως όσα γράφονται από το συγκεκριμένο Μέσο, είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν το εσωτερικό του συλλόγου και να πλήξουν την εικόνα του.

 

Μήπως λοιπόν υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα πίσω από όσα δημοσιεύονται, ή είναι κάτι άλλο που εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε;

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι μεγάλη ανάγκη να προστατεύσουμε τη Λαμία. Ο καθένας με τον τρόπο του από το πόστο του. Να αφήσουμε τον Μάκη Χάβο και τους ποδοσφαιριστές, να δουλέψουν ανεπηρέαστοι.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR