«Κέρδισε» τον Πανουργιά Παπαϊωάννου ο Μάκης Χάβος

«Κέρδισε» τον Πανουργιά με το καλημέρα!

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει αποφασίσει φέτος να μην υπάρξουν καθόλου διοικητικές επεμβάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Λαμία.

 

Το είχε δείξει από το καλοκαίρι, όταν ουσιαστικά... παρέδωσε τα κλειδιά στον Μπάμπη Τεννέ για να διαχειριστεί αυτός το «χτίσιμο» της ομάδας. Και μπορεί εν τέλει να υπήρξε «διαζύγιο» με τον έμπειρο τεχνικό, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος δεν αλλάζει σκεπτικό.

 

Εξακολουθεί να θέλει να αφήσει τους «κυανόλευκους» να δουλέψουν απερίσπαστοι. Χειρίστηκε προσωπικά κάποιες υποθέσεις, για τις οποίες έκανε και την οικονομική υπέρβαση, από εκεί και πέρα ωστόσο δεν επεμβαίνει. Παρά τις τακτικές του επισκέψεις στη Νέα Άμπλιανη, όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

 

Μάλιστα, την ίδια εμπιστοσύνη που είχε δείξει στον κ. Τεννέ, φαίνεται πως δείχνει και στον Μάκη Χάβο.

 

Είναι χαρακτηριστικό -όπως τονίζει και η ιστοσελίδα «marca-sl.gr», πως παρότι ο Κενάν Μπαργκάν ήταν δική του επιλογή, σεβάστηκε απόλυτα την άποψη του νέου προπονητή της Λαμίας και διέκοψε τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

 

Δεν ξέρουμε αν στο τέλος ο κ. Παπαϊωάννου θα δικαιωθεί για τις επιλογές του. Δεδομένα όμως, είναι θετικότατη η κίνηση να αφήσει την ομάδα να δουλέψει απερίσπαστη. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του τεχνικού δε, βγάζει μια υγεία. Υγεία που σπανίζει στους ελληνικούς συλλόγους...


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR