Με τον κόσμο της στο Περιστέρι!

Με τον κόσμο της στο Περιστέρι!

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά και οι τελευταίες προσθήκες έχουν φτιάξει για τα καλά τον κόσμο του ΠΑΣ Λαμία, που θα δώσει το «παρών» στο Περιστέρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

 

Οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς και η ανάγκη για να μαζέψουν βαθμούς είναι πολύ μεγάλη. Αυτό, το αντιλαμβάνονται οι φίλοι της ομάδας μας, που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βρεθούν στην πρωτεύουσα την Κυριακή.

 

Μάλιστα, οι οργανωμένοι ανακοίνωσαν πως θα ναυλωθεί λεωφορείο. Την ίδια ώρα, αρκετοί θα ταξιδέψουν μεμονωμένα, ενώ στο Περιστέρι θα βρεθούν και Λαμιώτες που ζουν στην Αθήνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν πως περισσότεροι από 100 φίλοι της ομάδας μας θα βρεθούν στο γήπεδο.

 

Προς το παρόν, δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο ΠΑΕ για να ανοίξει κάποια θύρα για τους φιλοξενούμενους, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να συμβεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Εξάλλου, υπάρχει διάθεση συνεργασίας εκατέρωθεν. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που το ματς δεν είναι υψηλού κινδύνου.

 


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR