ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣ Λαμία - ΟΦΗ 1-1

Η συν. Τύπου του Λαμία – ΟΦΗ

Δείτε όσα ειπώθηκαν σήμερα, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της Λαμίας με τον ΟΦΗ.

 

 

Νίκος Παπαδόπουλος (προπονητής ΟΦΗ)

 

«Δεν κινδυνεύσαμε πάρα πολύ. Για εμάς θα ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν έγινε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την κατοχή της μπάλας σε σχέση με αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Φαίνεται ότι έχουμε άγχος, παρότι έχουμε την μπάλα, κάνουμε λάθος ακόμα και σε αράουτ. Το καταλαβαίνω όμως ο καθένας πρέπει να δείξει την προσωπικότητα του και θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την όσο καλή αρχή που έχουμε κάνει. Πιεστήκαμε αρκετά από κάποιες στατικές φάσεις, χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου, όμως μέσα στην διακοπή θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο».

 

Για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΦΗ: «Ελπίζω μέσα από αυτήν την αλλαγή να κερδίσουμε τον σεβασμό που έχει χάσει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ελπίζω με τη νέα διοίκηση να κερδίσουμε, τουλάχιστον αυτό, είναι πολύ σημαντικό».

 

Για τις απουσίες παικτών: «Πάντα παίζει ρόλο η απουσία κάποιων παικτών όμως έχω δείξει ότι έχω χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες, έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Κατηγορούμαι για αυτό όμως το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ρυθμό και να βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή».

 

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο και το μέλλον του στον ΟΦΗ: «Μάλλον οι δημοσιογράφοι θέλετε αίμα. Ο Παπαδόπουλος είναι εδώ και δεν τα παράτησε ούτε όταν μείναμε 8 παίκτες. Δεν παρατάω ποτέ και τίποτα παρά μόνο όταν προσβάλλεται η ηθική μου. Και το έχω ξανακάνει».

 

Για τον στόχο της παραμονής: «Στη δική μου σκέψη, έτσι όπως έχω στο μυαλό μου τον ΟΦΗ δεν είναι για να παλεύει να σωθεί. Βεβαίως, καταλαβαίνω πολύ καλά ότι η ομάδα έχει επιστρέψει μετά από πολλά προβλήματα, γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολα χτίσαμε αυτήν την ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι. Θέλουμε να πάρουμε αποτελέσματα για να φύγει το άγχος και να μην κινδυνεύσουμε».

 

 

 

 

Μάκης Χάβος (προπονητής ΠΑΣ Λαμία)

 

«Έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστούμε αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, έφερε απίστευτη νευρικότητα. Δεν είχαμε ανάπτυξη και ήμασταν αργοί ενώ οι γραμμές μας είχαν μεγάλες αποστάσεις κάνοντας αρκετά, αβίαστα, λάθη.

 

Στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα και παρότι βγήκαμε καλύτερα, δεχτήκαμε το γκολ, όμως ευτυχώς τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση και βοήθησαν αρκετά οι τρεις αλλαγές. Ισοφαρίσαμε και πιστεύω πως αν είχε πέντε με δέκα λεπτά ακόμα θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πολλά παιδιά βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο».

 

 


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR