Η Λαμία ξανά... αγκαλιάζει το μπάσκετ!

Η Λαμία ξανά… αγκαλιάζει το μπάσκετ!

Η προσπάθεια που κάνει ο Έσπερος Λαμίας τα τελευταία χρόνια, να επαναφέρει το μπάσκετ στο... dna του Λαμιώτη είναι εξ' αρχής δύσκολη! Ωστόσο, μέρα με τη μέρα το άθλημα ξανά μπαίνει στην καθημερινότητα μας.

 

Το Lamia Ole έχει την τύχη, την τελευταία πενταετία να ζει την ομάδα στην καθημερινότητα της. Και όταν λέμε τύχη το εννοούμε! Γιατί είναι τύχη να ζεις την... παρέα να γράφει ιστορία! Αυτό ήταν το μοτό του Έσπερου στα πρώτα του βήματα και το τηρεί ακόμα κατά γράμμα.

 

Πέραν του ειδησεογραφικού κομματιού και τις δεκάδες εκτός έδρας αποστολές μας για να καλύψουμε τους αγώνες του συλλόγου, οι συντάκτες μας βοηθούν το σύλλογο τα τελευταία χρόνια από... μέσα. Υπήρξαμε χορηγός επικοινωνίας τη σεζόν 2016-17, ενώ ο «δικός μας» Θύμιος Αντωνόπουλος, εδώ και τρεις σεζόν είναι υπεύθυνος Τύπου.

 

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν, παρά να χαιρόμαστε με το παραπάνω τις επιτυχίες του Εσπέρου! Και η φετινή του σεζόν είναι από μόνη της επιτυχία.

 

Ένας από τους πρωταρχικούς λόγους που συστάθηκε το 2007 ο σύλλογος, ήταν η επιστροφή του μπάσκετ στη Λαμία. Η διάλυση του Ιωνικού, που έφτασε ένα βήμα από το final4 του Κυπέλλου το 2006 και την Α1 το 2008, άφησε ένα τεράστιο κενό. Και στον Έσπερο έβαλαν στόχο να το καλύψουν και να φέρουν ξανά το άθλημα στα σπίτια των Λαμιωτών.

 

Με λιγοστά μέσα, οι άνθρωποι του συλλόγου, η «παρέα», κατάφερε μέσα σε μία δεκαετία να φέρει την ομάδα από τις χαμηλές κατηγορίες της ΕΣΚΑΣΕ στη Β' Εθνική. Και μάλιστα με ωραίο μπάσκετ, βασιζόμενο σε ένα κορμό αθλητών που από παιδιά είναι μαζί.

 

Δεν θέλει και πολύ λοιπόν, ο κόσμος να δεθεί με την ομάδα. Αν κάποιος έχει βρεθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι του Εσπέρου, θα καταλάβει τι λέμε! Γιατί υπάρχουν έδρες -και είναι πολλές- που στις εξέδρες υπάρχουν περισσότεροι Λαμιώτες από τους γηπεδούχους!

 

Το στοίχημα των ανθρώπων του Εσπέρου, να ξανά κάνουν τη Λαμία να αγκαλιάσει το μπάσκετ, έχει σχεδόν κερδηθεί. Στο πρώτο εντός έδρας στη Β' Εθνική το βράδυ της Κυριακής, το Χαλκιπούλειο γέμισε και θύμισε στιγμές από το παρελθόν. Το θέμα είναι να υπάρξει συνέχεια και ο κόσμος να στηρίξει ακόμα περισσότερο. Εξάλλου μιλάμε για τον μοναδικό εκπρόσωπο της πόλης και του νομού σε τόσο υψηλό επίπεδο στο μπάσκετ.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR