Κέρδισε ένα εισιτήριο διαρκείας του Έσπερου Λαμίας

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ LAMIAOLE: Κέρδισε ένα διαρκείας του Έσπερου!

Ένας ακόμα ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Lamia Ole! Σε συνεργασία με τη διοίκηση του Έσπερου Λαμίας, το lamiaole.gr σας προσφέρει ένα εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2018-19!

 

Παρακολουθήστε δωρεάν όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Γιάννη Σοφογιάννη, στην παρθενική της συμμετοχή στη Β' Εθνική του μπάσκετ ανδρών.

 

Για να μπείτε στον διαγωνισμό το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε like (όσοι δεν έχετε ήδη κάνει) στη σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/lamiaole) και share το διαγωνισμό (ΠΡΟΣΟΧΗ! Το share να είναι δημόσιο, ώστε να μπορούμε να το δούμε και να σας συμπεριλάβουμε στην κλήρωση)!

 

Like & share λοιπόν και ίσως είσαι εσύ ο νικητής!

 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 10 Οκτωβρίου, οπότε και θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής.

 

*Προσοχή, διαβάστε καλά τους όρους του διαγωνισμού πριν αποφασίσετε να πάρετε μέρος.

 

 

 

 

Όροι του διαγωνισμού

 

1. Τίτλος Διαγωνισμού
Διαγωνισμός δέκα ημερών «Κέρδισε ένα εισιτήριο διαρκείας του Έσπερου Λαμίας» από το lamiaole.gr.

 

2. Διοργανωτής
Η ιστοσελίδα lamiaole.gr, που εδρεύει στη Λαμία, σε συνεργασία με τον Έσπερο Λαμίας, διοργανώνουν διαγωνισμό με ονομάσία «Κέρδισε ένα εισιτήριο διαρκείας του Έσπερου Λαμίας», μέσω της επίσης σελίδας του Lamia Ole στο Facebook (www.facebook.com/lamiaole) με το παρακάτω δώρο.

 

3. Δώρο Διαγωνισμού
Ένας νικητής που θα προκύψει από κλήρωση όλων όσων πήραν μέρος στο διαγωνισμό, θα κερδίσει ένα εισιτήριο διαρκείας του Έσπερου Λαμίας για τη σεζόν 2018-19. Διευκρινίζεται ρητά ότι το παραπάνω δώρο παρέχεται λόγω προκήρυξης και διενέργειας Διαγωνισμού.

 

4. Συμμετοχή – Εξαιρέσεις συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα με την προϋπόθεση ότι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας. Εξαιρούνται και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό οι συντάκτες της διοργανώτριας και οι συνεργάτες του lamiaole.gr, οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους μέχρι και 2ο βαθμό συγγένειας.

 

5. Έναρξη – Χρονική διάρκεια – Λήξη
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 03/10/2018 και ώρα 23:00 έως τις 10/10/2018 και ώρα 23:00. Η διαλογή για την ανάδειξη του νικητή θα διενεργηθεί το ίδιο βράδυ.

 

6. Αριθμός Νικητών – Παράδοση δώρων
Θα υπάρξει ένας νικητής, ο οποίος θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα καταγραφεί σε βίντεο και το lamiaole.gr θα έχει στη διάθεση του. Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω του λογαριασμού του στο Facebook από τους συντάκτες της ιστοσελίδας.

 

7. Ειδικοί όροι συμμετοχής – Αντικείμενο διαγωνισμού

 

7.1 Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

 

7.2 Κάθε συμμετέχων πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Facebook και αφού εισέλθει στη σελίδα www.facebook.com/lamiaole και έχει κάνει «like».

 

7.3 Μέχρι και το πέρας του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα του Lamia Ole στο Facebook (www.facebook.com/lamiaole) θα υπάρχει πάνω - πάνω καρφιτσωμένο το σχετικό post. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει πρώτα να κάνουν «like» στη σελίδα και εν συνεχεία να κάνουν ΔΗΜΟΣΙΟ share του post, ώστε να μας είναι ορατό. Όσοι έχουν ήδη κάνει «like» θα χρειαστεί να κάνουν μόνο ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση.

 

7.4 Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή είναι το ΔΗΜΟΣΙΟ share, προκειμένου να είναι ορατό στους συντάκτες του lamiaole.gr και να μπορούν να συμπεριλάβουν τον διαγωνιζόμενο στην κλήρωση.

 

7.5 Επιτρέπεται μόνο μία (1) συμμετοχή ανά όνομα ατόμου/λογαριασμού facebook. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί πολλαπλή συμμετοχή ή συμμετοχή από «fake» λογαριασμό facebook, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποβάλουν από το διαγωνισμό τους παραβαίνοντες τον κανονισμό.

 

8. Δήλωση Συμμετέχοντα
Ο συμμετέχων με την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής του στον διαγωνισμό δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι δεν θίγει οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου και ιδιαίτερα πνευματικά δικαιώματα, το δικαίωμα της προσωπικότητας και το δικαίωμα επί του ονόματος οποιουδήποτε τρίτου. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, τυχόν σχόλια δυσφημιστικά, άσεμνα, που τυχόν παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων ή που περιέχουν οποιοδήποτε παράνομο περιεχόμενο ή μηνύματα με περιεχόμενο εκτός πνεύματος, περιεχομένου και αντικειμένου του διαγωνισμού, θα διαγράφονται από την σελίδα. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και αποκλειστικά στο πλαίσιο των παρόντων όρων και των χρηστών και συναλλακτικών ηθών, αναλαμβάνοντας αποκλειστικά οι ίδιοι ατομικά κάθε σχετική αστική ή ποινική ευθύνη. Ο συμμετέχων με την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής του στον διαγωνισμό δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι δεν έχει ούτε αποκτά κανένα απολύτως δικαίωμα στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της διοργανώτριας.

 

9. Επιφύλαξη δικαιώματος απόρριψης συμμετοχών
Το Lamia Ole διατηρεί την ευχέρεια απόρριψης μη έγκυρων συμμετοχών σύμφωνα με τους παρόντες όρους, ακύρωσης εκ των υστέρων συμμετοχών για οποιαδήποτε παράβαση των παρόντων όρων του διαγωνισμού, με συνέπεια τον αποκλεισμό από τον διαγωνισμό των ενδιαφερόμενων. Στην περίπτωση αυτή, διαγράφεται απευθείας η συμμετοχή τους. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Μετά την εκπνοή της ημερομηνίας λήξης της διάρκειας του Διαγωνισμού, κάθε υποχρέωση των διοργανωτών παύει να υφίσταται και δεν έχουν οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.

 

10. Ανακοίνωση νικητών
Οι διαχειριστές (administrators) της ιστοσελίδας, θα αναρτήσουν στη σελίδα του lamiaole.gr στο facebook το όνομα του νικητή και θα επικοινωνήσουν μαζί του με προσωπικό μήνυμα, για την παραλαβή του δώρου.

 

11. Λοιποί Όροι και Προϋποθέσεις

 

11.1 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Το lamiaole.gr δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση και ευθύνη αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού. Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε επιβάρυνση οικονομική ή άλλη των συμμετεχόντων-χρηστών από τις παραπάνω αιτίες. Οι συμμετέχοντες ρητά δηλώνουν ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής του Facebook και συνακόλουθα παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωση τους έναντι των διοργανωτών. Η διοργανώτρια ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή άλλο πρόβλημα προκύψει στο Facebook και στη σελίδα www.facebook.com/lamiaole με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή του Διαγωνισμού.

 

11.2 Οι συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια του διαγωνισμού συναινούν και παρέχουν άνευ ανταλλάγματος τη ρητή συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στο Lamia Ole για την προβολή του διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του, μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου (internet), συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media). Οι δε διοργανώτές επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους το δικαίωμα να χρησιμοποιούν και δημοσιεύουν για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των συμμετεχόντων (μαζί με τους λογαριασμούς τους στο Facebook), φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο, σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια του διαγωνισμού για διαφημιστικούς σκοπούς. Ο νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα με τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό στη παραπάνω παρουσίαση ή προβολή χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση ή αμοιβή του. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτόματα ρητή συναίνεση των συμμετεχόντων και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.

 

11.3 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων Διαγωνισμού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση των Συμμετεχόντων έναντι των διοργανωτών.

 

11.4 Το lamiaole.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του ανωτέρω περιγραφόμενου διαγωνισμού, κατά την κρίση του καθώς και να μεταβάλλει τους όρους, τις οδηγίες και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώσει την παρούσα προωθητική ενέργεια του ανωτέρω διαγωνισμού στο Facebook.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR