Οριστικά δεν «κατεβάζει» Κ-15 η Λαμία!

Οριστικά δεν «κατεβάζει» Κ-15 η Λαμία!

Ήταν γνωστό, έγινε και επίσημα! Η Λαμία δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Κ-15 της Super League, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

 

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, παρότι είχαν στα σκαριά φέτος τη δημιουργία ομάδας, αποφασίστηκε να μην το προχωρήσουν, προκειμένου να γίνουν αργά και σταθερά βήματα στα τμήματα υποδομής. Στο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, δεν θα «κατέβουν» επίσης η ΑΕΛ, ο Λεβαδειακός κι ο Απόλλων Σμύρνης!

 

Αξίζει, βέβαια, να τονιστεί ότι η συμμετοχή είναι προεραιτική κι όχι υποχρεωτική, όπως στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομών στις κατηγορίες Κ-17 και Κ-19.

 

Η ανακοίνωση της Super League:

 

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 ξεκινάει το Πρωτάθλημα Super League K15, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής, σε προαιρετική βάση, έχουν οι δεκαέξι ομάδες κάτω των 15 ετών των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής για το Πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών αγωνιστικής περιόδου 2018/19 οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό χωρίζονται σε δύο (2) ομίλους (Α’ & Β’ όμιλος).

 

-Στον Α’ όμιλο θα διεξαχθούν τρεις (3) γύροι, ήτοι 21 αγωνιστικές ενώ στον Β’ όμιλο θα διεξαχθούν τέσσερεις (4) γύροι, ήτοι 20 αγωνιστικές.

 

-Η διάρκεια των αγώνων του Πρωταθλήματος Κ15 ορίζεται σε δύο χρονικές περιόδους διάρκειας 40 λεπτών η κάθε μία (80 λεπτά στο σύνολο).

 

-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές έως 15 χρονών (γεννηθέντες από 01/01/2004 και έπειτα).

 

-Συνολικά, είναι υποχρεωτική η αναγραφή στη 18άδα κάθε ομάδας, σε όλους τους αγώνες για το Πρωτάθλημα Κ15, τουλάχιστον δεκατριών (13) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο).

 

-Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Κ15, οι δύο (2) πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα αγωνιστούν σε αγώνες κατάταξης (Τελική Φάση), προκειμένου να αναδειχθεί η Πρωταθλήτρια ομάδα Κ15.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR