Επιτέλους... επικοινωνεί με τον κόσμο της!

Επιτέλους… επικοινωνεί με τον κόσμο της!

Μία από τις μεγάλες «πληγές» του ΠΑΣ Λαμία τα προηγούμενα χρόνια, ήταν η έλλειψη επικοινωνιακής πολιτικής. Της επαφής με τον κόσμο του! Σταδιακά, αυτό αλλάζει και πλέον η ΠΑΕ έχει βάλει έναν... μπούσουλα, «χτίζοντας» μια καθημερινή επαφή με τους φιλάθλους.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Νίκου

 

Για να είμαστε ξεκάθαροι! Εδώ δεν κατηγορούμε κανέναν συγκεκριμένα και ασφαλώς όχι τους υπεύθυνους Τύπου και Επικοινωνίας. Αυτοί εξάλλου, υπάλληλοι είναι και ακολουθούν τις αποφάσεις της διοίκησης. Δεν είναι ωστόσο ψέμα πως η ομάδα μας δεν είχε την απαραίτητη επικοινωνία με τον κόσμο της μέχρι τώρα.

 

Στην εποχή των social media και της εικόνας, η Λαμία είχε μείνει πολύ πίσω στον συγκεκριμένο τομέα. Την ίδια ώρα, άλλοι σύλλογοι, όπως για παράδειγμα ο προσεχής αντίπαλος, Αστέρας Τρίπολης, έχουν καταφέρει να διατηρούν μια πολύ στενή επαφή με τον κόσμο τους. Να «δέσουν» την τοπική κοινωνία με την ομάδα τους.

 

Το περασμένο καλοκαίρι η Λαμία έκανε κινήσεις που θα μπορούσαν να έχουν πλασαριστεί πολύ καλύτερα στους Λαμιώτες. Όπως ας πούμε η μεταγραφή του Χακίμ Μαστούρ, που ούτως, ή άλλως προκάλεσε έκπληξη και «έπαιξε» πρώτο θέμα σε πανελλαδικό επίπεδο. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και λίγους μήνες αργότερα με την παρουσίαση του πούλμαν. Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο επέλεξαν τον σίγουρο δρόμο, παρά την έκθεση στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε γιατί συνέβη αυτό και γιατί ο ΠΑΣ Λαμία ακολουθούσε μέχρι σήμερα τη συγκεκριμένη πολιτική. Μπορεί στο κάτω - κάτω να είναι απόφαση της διοίκησης να το πράξει.

 

Δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε ωστόσο, πως το τελευταίο διάστημα και με το... άνοιγμα που έχει κάνει η ΠΑΕ στην τοπική κοινωνία, έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια. Οι άνθρωποι του συλλόγου, δείχνουν μια διάθεση να επαναφέρουν το «έθιμο» των επισκέψεων στα σχολεία της πόλης. Και ορθά το πράττουν. Είναι πολύ βασικό η ομάδα να «χτίσει» στην επαφή της με τα μικρά παιδιά. Αυτά θα αποτελέσουν το μέλλον της, με αυτά οφείλει να έχει αλληλεπίδραση.

 

Παράλληλα, έχουν επανέλθει τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια. Εξίσου πολύ σημαντική κίνηση, την ώρα που σχεδόν καθημερινά πλέον υπάρχει ενημέρωση για το τι συμβαίνει στις προπονήσεις της Νέας Άμπλιανης. Οι Λαμιώτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να μπαίνουν στο 24ωρο του συλλόγου και να γίνονται κομμάτι της ημέρας του.

 

Μια εξίσου «δυνατή» κίνηση που έχει εξαγγελθεί και δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα, είναι αυτή της μπουτίκ. Από το τέλος της περασμένης σεζόν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε αποκαλύψει πως είναι στα σκαριά η δημιουργία της. Ακόμα αυτό δεν έχει συμβεί. Φανταστείτε όμως τι θα γινόταν αν οι Λαμιώτες μπορούσαν να αγοράζουν τα προϊόντα του συλλόγου. Θα ήταν στην κυριολεξία όλη η Λαμία μπλε!


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR