Κινήσεις θα γίνουν, αλλά...

Κινήσεις θα γίνουν, αλλά…

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως τον Γενάρη θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Λαμίας. Οτιδήποτε ακούγεται ωστόσο τώρα, είναι σε φιλολογικό επίπεδο.

 

Ο Μάκης Χάβος έχει ξεκαθαρίσει πως θα υπάρξουν στην ομάδα μας αποχωρήσεις και μεταγραφές. Μην περιμένει κανείς... λίφτινγκ, αλλά κινήσεις θα γίνουν.

 

Το βάρος σε πρώτη φάση πέφτει στις αποχωρήσεις, καθώς το έμψυχο δυναμικό της Λαμίας είναι πολύ μεγάλο και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Θα εξεταστούν λοιπόν όλα τα ενδεχόμενα για να λυθούν κάποια συμβόλαια, είτε κάποιοι ποδοσφαιριστές να παραχωρηθούν δανεικοί.

 

Από εκεί και πέρα θα γίνουν όσες ενισχυτικές κινήσεις πρέπει να γίνουν. Το όνομα του Σουμπίνιο που γράφτηκε χθες, θα μπορούσε να απασχολήσει. Τώρα όμως ισχύει περισσότερο σε επίπεδο φημολογίας.

 

Σίγουρα ο ΠΑΣ Λαμία θα κινηθεί για έναν παίκτη στη μεσοεπιθετική γραμμή και έναν κεντρικό αμυντικό. Ονόματα ωστόσο, που όντως έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται σοβαρά, θα προκύψουν μετά τα μέσα Δεκεμβρίου.

 

Προς το παρόν προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Και αυτό είναι που υπάρχει στο μυαλό όλων, αφού ακολουθεί δύσκολος μήνας για το ποδοσφαιρικό τμήμα.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR