Ασκούν βέτο οι διαιτητές!

Ασκούν βέτο οι διαιτητές!

Διατεθειμένοι να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους και να υπάρξει αγωνιστική δράση το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, είναι οι Έλληνες διαιτητές, θέτοντας ωστόσο τους δικούς τους όρους.

 

Αύριο, Παρασκευή (4/1) είναι η κρίσιμη ημέρα για την άρση της αποχής, αφού οι κ.κ. Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Κωσταράς και Δημητριάδης θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ΕΠΟ. Εκεί, αναμένεται να συζητηθεί το θέμα, με τους διαιτητές να θέτουν ως όρο να υπάρξει θέσπιση βαρύτατων ποινών στους παράγοντες που κάνουν δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον τους.

 

Μάλιστα, φέρονται να έχουν ετοιμάσει φάκελο με πάρα πολλά παραδείγματα από τοποθετήσεις στελεχών ομάδων εναντίον τους που έμειναν ατιμώρητες, παρότι υπάρχει το πλαίσιο για να τους επιβληθούν ποινές. Εν συνεχεία, οι Έλληνες ρέφερι θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για το αποτέλεσμα της συνάντησης και εν συνεχεία θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά αν θα συνεχίσουν την αποχή, ή όχι.

 

Την ίδια ώρα, από πλευράς διαιτητών υπάρχει η σιγουριά πως αν προχωρήσουν την αποχή, δεν θα υπάρξει δράση, εκτιμώντας πως οι ξένοι συνάδελφοί τους δεν θα τους... σαμποτάρουν.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR