Ο Χάβος και οι ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες!

Ο Χάβος και οι ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες!

Έχει καταντήσει «κουραστικό» φέτος να λέμε για τον Μάκη Χάβο και την εμπιστοσύνη που δίνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές! Είναι όμως η αλήθεια!

 

Ένας από τους βασικούς στόχους του Μακεδόνα τεχνικού από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην πόλη μας, ήταν να «χτίσει» πάνω σε παιδιά που θα μπορέσουν να αποτελέσουν τον μελλοντικό κορμό του ΠΑΣ Λαμία. Το δείχνει σε κάθε περίπτωση. Τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός.

 

Ο 49χρονος τεχνικός σε κάθε ευκαιρία πηγαίνει στο Ενωσιακό για να παρακολουθήσει τους αγώνες των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, ενώ έχει έναν εξαιρετικό δίαυλο επικοινωνίας με τον Λάκη Παπανικολάου. Έχει δοκιμάσει αρκετά παιδιά από τις «μικρές» ομάδες στις προπονήσεις, αλλά το κυριότερο... δεν φοβάται να δώσει χρόνου στους πιτσιρικάδες που υπάρχουν στο ρόστερ.

 

Βασίλης Κωστίκας, Λάζαρ Ρόμανιτς και χθες Παναγιώτης Κατσίκας. Και οι τρεις τους πήραν το βάπτισμα του πυρός επί των ημερών του Χάβου στους «κυανόλευκους». Και οι τρεις τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο.

 

Ο Χάβος έχει καταφέρει να «χτίσει» κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ομάδα μας. Σχέση εμπιστοσύνης όχι μόνο με τους «ψημένους» του ρόστερ. Αλλά και με τους νεαρούς. Και μέχρι στιγμής του βγαίνει σε μεγάλο βαθμό.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR