Πίτι στο LamiaOle «Μαγική τριπλέτα με Τομάς - Μπερτόγλιο»

Πίτι στο LamiaOle: «Μαγική τριπλέτα με Τομάς – Μπερτόγλιο»

Ο Πίτι μιλά για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε στη Λαμία. Μα πού αλλού; Στο LamiaOle.

 

Ο Ισπανός εξηγεί ότι στη Λαμία «νιώθει σαν στο σπίτι του», πλέκει το εγκώμιο των Μπαράλες, Τομάς και Μπερτόγλιο και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι «κυανόλευκοι» θα καταφέρουν να σωθούν.

 

Αναλυτικά:

 

- Είδαμε έναν Πίτι διαφορετικό. Όχι μόνο από τον Πίτι της ΑΕΛ, αλλά κι από τον περυσινό Πίτι της Λαμίας. Το ένιωσες κι εσύ; Πώς το εξηγείς;

 

«Η απόδοσή μου είναι η ίδια. Προσπαθώ να δώσω το μάξιμουμ στις προπονήσεις, για να είμαι καλός στα ματς. Όλη η δουλειά στα ματς αποτυπώνεται από ό,τι γίνεται στις προπονήσεις. Όπου κι αν ήμουν, όπου κι αν είμαι προσπαθώ για το ίδιο».

 

- Επέστρεψες σπίτι σου. Νιώθεις σαν στο σπίτι σου;

 

«Στη Λαμία αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Οι φίλοι της ομάδας με αγαπούν και προσπαθώ να την ανταποδώσω αυτήν την αγάπη σε κάθε ματς. Όπου κι αν ήμουν στήριζα τη Λαμία από όταν φόρεσα τη φανέλα της».

 

- Πιστεύεις ότι η ομάδα θα καταφέρει να σωθεί;

 

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα καταφέρει να σωθεί. Έχουμε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Το είδα και στην προπόνηση, ότι υπάρχει πολλή ποιότητα. Το πιο σημαντικό πέρα από την ποιότητα, είναι ότι αφήνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο. Δεν θα έχουμε πρόβλημα να σωθούμε».

 

- Πίτι, Τομάς, Μπερτόγλιο. Είναι μια τριπλέτα τρομερή;

 

«Τόσο ο Τομάς, όσο κι ο Μπερτόγλιο έχουν απίστευτη δυνατότητα. Ο Μπερτόγλιο είναι διαφορετικός παίκτης, δεν τον είχε η Λαμία και τον συναντάς δύσκολα. Ο Μπαράλες μπορεί να σου βάλει το γκολ με την παραμικρή φάση. Όλη η ομάδα έχει απίστευτη ποιότητα».

 

- Μια υπόσχεση στους οπαδούς...

 

«Η υπόσχεση που θα τους δώσω είναι ότι θα προσπαθήσω όταν έρχονται στο γήπεδο ν' απολαμβάνουν το θέαμα και ότι θα δώσω τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία».


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR