Έχουν ρυθμίσει μέχρι και την παραμική λεπτομέρεια!

Έχουν ρυθμίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια έχουν προσέξει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚ.

 

Αναμφίβολα, η παρουσία των «ερυθρολεύκων» στην πόλη μας, είναι... κοσμικό γεγονός. Δεν έχουμε συνηθίσει εξάλλου να βλέπουμε στη Λαμία ομάδες του βεληνεκούς τους. Άλλωστε μιλάμε για έναν από τους μετρημένους στα δάχτυλα συλλόγους εντός Ελλάδας, που λειτουργούν κάτω από τα πλαίσια top class συλλόγων του εξωτερικού.

 

Οι Πειραιώτες εδώ και δύο εβδομάδες ασχολούνται με τα του ταξιδιού τους στη Λαμία. Έχουν ρυθμίσει ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μάρτινς να αισθάνονται όσο το δυνατόν πιο άνετα.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamia Ole, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ρίξει βάρος, ακόμα και στα γεύματα που θα έχουν οι παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν ζητήσει από το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμύνουν το γεύμα τους να περιλαμβάνει κοτόπουλο μαγειρεμένο με μουσουλμανικό τρόπο. Άλλωστε, στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» υπάρχουν αρκετοί Μουσουλμάνοι ποδοσφαιριστές.

 

Ακόμα και αυτή η λεπτομέρεια, είναι δείγμα της άριστης λειτουργίας του συλλόγου. Πράγμα πάρα πολύ σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Πόσο μάλλον για τις ομάδες που επισκέπτονται την πόλη μας.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Eshop IMBNet

Μοιραστείτε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Συμπληρώστε τα πεδία με *

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

COPYRIGHT © 2019 LAMIAOLE.GR