Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Η Α’ Φθιώτιδας στο SofaScore μέσω… του LamiaOle!

Έχοντας μεγαλώσει υποστηρίζοντας τον ΠΑΣ Λαμία στα «πέτρινα χρόνια» του -όπως και όλοι οι υπόλοιποι που ακολουθούμε από τότε την ομάδα, έχουμε κολλήσει το… μικρόβιο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Καλό το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και η Super League, ασφαλώς και η μεγάλη μας αγάπη για την ομάδα της πόλης μας είναι προτεραιότητα, ωστόσο το guilty pleasure των τοπικών πρωταθλημάτων της Φθιώτιδας δεν γίνεται να μας φύγει.

Σε αυτό το πλαίσιο τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να δίνουμε όλο και περισσότερη βάση στο τοπικό ποδόσφαιρο. Έχοντας αποκτήσει το Lamia Ole μια συγκεκριμένη δυναμική, θεωρούμε πως μπορούμε να συμβάλλουμε προκειμένου να βγει προς τα έξω η κουλτούρα που έχουμε στα γήπεδα της Φθιώτιδας και να πάρουν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου ακόμα μεγαλύτερη προβολή.

Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, πως πλέον μπορεί να βρίσκεται την Α’ Φθιώτιδας στο SofaScore. Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες ιστοσελίδες (ή εφαρμογές για όσους ασχολούνται) όσων ασχολούνται με το στοίχημα και την στατιστική του ποδοσφαίρου.

Με πρωτοβουλία του Lamiaole.gr -και αφού πήραμε το ΟΚ από την ομάδα του SofaScore- δημιουργήθηκε εκεί η Α’ Φθιώτιδας. Έτσι, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεστε για την βαθμολογία, τις αγωνιστικές και τα στατιστικά του πρωταθλήματος. Κάτι που έχετε την δυνατότητα να κάνετε και για κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Σταδιακά, στόχος μας είναι να προστεθούν και τα ρόστερ των ομάδων, προκειμένου να υπάρχει πιο πλήρης καταγραφή της δράσης στο πρωτάθλημα. Δεδομένα δε, θα θέλαμε να προστεθούν επίσης η Β’ Φθιώτιδας, όπως και τα αποτελέσματα των προηγούμενων σεζόν, ώστε να υπάρχει ακόμα καλύτερη καταγραφή. Όρεξη και χρόνος να υπάρχει…

Από σήμερα, μπορείτε να παρακολουθείτε την Α’ Φθιώτιδας είτε ψάχνοντας στην αναζήτηση του SofaScore «A Fthiotida», είτε από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.sofascore.com/el/tournament/football/greece-amateur/a-fthiotida/17366

 

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ