Ακολουθήστε μας:

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία

Ξεκινάει ακαδημία γυναικών ο Ερασιτέχνης

Την ίδρυση ποδοσφαιρικής ακαδημίας αποκλειστικά «αφοσιωμένη» στις γυναίκες, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία.

Με αφορμή την μεγάλη ανταπόκριση που είχε το εγχείρημα των «κυανόλευκων» να δημιουργήσουν τμήμα γυναικών, το πάνω… ένα βήμα παρακάτω. Ανακοίνωσαν την ίδρυση τμημάτων για τις ηλικίες 6 έως 14 ετών.

Όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές, ενώ οι προπονήσεις των τμημάτων θα ξεκινήσουν στις 2 Μαΐου.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση Ακαδημίας ποδοσφαίρου κοριτσιών.

Ήταν 01 Σεπτεμβρίου 2021 όταν ξεκινήσαμε τη συγκρότηση του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών με στόχο τη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική για απόκτηση εμπειριών και μόνο. Έξη μήνες μετά, βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει το ποδόσφαιρο στα κορίτσια, αποφασίσαμε την ίδρυση Ακαδημίας ποδοσφαίρου κοριτσιών από 6 – 14 ετών που ήταν μέσα στα αρχικά μας σχέδια όταν αποφασίσαμε σαν σωματείο να ασχοληθούμε και με το ποδόσφαιρο γυναικών.

Για όσα κορίτσια θέλουν να:
◦ Αθληθούν
◦ Μάθουν ποδόσφαιρο
◦ Διασκεδάσουν
◦ Αισθανθούν ανταγωνιστικά
◦ Μάθουν νέες δεξιότητες
◦ Βρίσκονται με τις φίλες τους
◦ Πετύχουν υψηλούς στόχους,

μπορούν οι γονείς – κηδεμόνες εκτός από επικοινωνία με τα τηλέφωνα 6932711490, 6974820378 και 6973346435, να συμπληρώνουν την φόρμα εγγραφής που θα βρουν στον επίσημο λογαριασμό του σωματείου μας στο facebook (ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 @erasitexnispaslamia1964) ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας www.paslamia1964.gr στην ενότητα ΑΘΛΗΜΑΤΑ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, ενώ οι προπονήσεις θα αρχίσουν την 02 Μαΐου (αμέσως μετά τις διακοπές λόγω των εορτών του Πάσχα)

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία