ΠΑΣ Λαμία
«Καμία ανάμειξη, οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο»!
ΠΑΣ Λαμία
-
Σαν σήμερα: Δύο χρόνια από την επική ανατροπή παραμονής στη Νίκαια! (vid)
Σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια, η Λαμία έγραψε μια από τις πιο συγκλονιστικές...
-
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το τελευταίο εντός!
Στη διάθεση των φιλάθλων έθεσε από σήμερα, Τρίτη (13/5) η Λαμία τα εισιτήρια για...
-
Παπαδόπουλος στο Πανθεσσαλικό
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση...
-
Έκλεισαν τη σεζόν με 5αρα οι γυναίκες!
Με νίκη και πειστική εμφάνιση ολοκλήρωσαν τη σεζόν τα κορίτσια του ΠΑΣ Λαμία. Επικράτησαν...
Να ομως που εμεις δυσκολευομαστε, για να μην πω αδυνατουμε να κερδισουμε αγωνες στο γηπεδο, γιατι χωρις την επιτευξη γκολ ελλειψει γκολτζη, ειναι αδυνατο να κερδισουμε παιχνιδια. Ευτυχως εδεησε ο Μεγαλοδυναμος και πετυχαμε 2 γκολ στο Αγρινιο και κερδισαμε.
Αυτο θα συμβει στη συνεχεα; Μακαρι. Αλλα μην ξεχνατε κυριοι οτι κι εμεις χασαμε παιχνιδια στα χαρτια. Οποτε? ????
Ε, αφού προλαβε ο Απόλλωνας…
Το γεγονός ότι για έναν υπάλληλο του Παναιτωλικού, εξετάζεται ότι φέρεται να έπαιξε στο στοίχημα να πάρει κάρτα ένας παίκτης της ομάδας του -και τίποτα άλλο-, δεν δικαιολογεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να χαρακτηρίζεται <> σε άρθρα.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο
Το γεγονός ότι για έναν υπάλληλο του Παναιτωλικού, εξετάζεται ότι φέρεται να έπαιξε στο στοίχημα να πάρει κάρτα ένας παίκτης της ομάδας του -και τίποτα άλλο-, δεν δικαιολογεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να χαρακτηρίζεται ”ύποπτο΄΄ σε άρθρα.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο
Απ’ όσα βγήκαν στη δημοσιότητα πρόκειται για καταγγελία (όχι από τον Απόλλωνα) στην νεοσύστατη πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού και έχει ήδη προχωρήσει η διαδικασία διερεύνησης στην ΕΠΟ. Ο Απόλλωνας παρακολουθεί και πιέζει νομικά ως έχων έννομο συμφέρον σύμφωνα με το γνωστό δικηγόρο, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα έχει δικαίωμα παρέμβασης επί της ουσίας. Καλώς κάνουμε και δεν εμπλεκόμαστε καθώς ακόμη όλα είναι αρκετά θολά, ενώ η όλη διαδικασία εχει πάρει το δρόμο της αυτεπάγγελτα.