Ακολουθήστε μας:

Νηρηίδες Φθίας

Απέκτησαν 25χρονη αμυντικό οι Νηρηίδες!

Μία ακόμα μεταγραφή για τις Νηρηίδες Φθίας, βάζοντας στη… μηχανή ένα πολύτιμο εργαλείο.

Ο λόγος για την Χρυσάνθη Βόλη, την 25χρονη αμυντικό με καταγωγή από το Μαρτίνο, που θα ενισχύσει την ομάδα της πόλης μας στην παρθενική της συμμετοχή στη Β’ Εθνική.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Βόλη διακρίθηκε για το ταλέντο της και μάλιστα εξασφάλισε υποτροφία σε κολλέγιο των ΗΠΑ. Έχει αγωνιστεί δε σε Αβαντίδες Χαλκίδας, Ελπίδες Καρδίτσας και ΠΓΑΟ Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Οι ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας τους με την Βόλη Χρυσάνθη, μια εξαιρετική πλαγιά αμυντικό που κατάγεται από το Μαρτίνο Φθιώτιδας. Η Χρυσάνθη, μόλις 25 ετών, είναι δικό μας κορίτσι και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που εντάσσεται στην ομάδα μας. Τα ποδοσφαιρικά της βήματα ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του Μαρτίνου ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες: Αβαντίδες Χαλκίδας, Ελπίδες Καρδίτσας καθώς και στον ΠΓΑΟ Χαλκίδας. Η 25χρονη, παρά την ηλικία της είχε διακριθεί με υποτροφία σε κολλέγιο στις ΗΠΑ, όπου και ξεχώρισε.

Η προσθήκη της στην ομάδα μας ενισχύει σημαντικά την άμυνα και αναμένεται να βελτιώσει την συνολική απόδοση της ομάδας στις επερχόμενες διοργανώσεις.

Χρυσάνθη, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Νηρηίδες Φθίας