Ακολουθήστε μας:

Νηρηίδες Φθίας

Ξεκίνησαν με μεγάλους στόχους οι Νηρηίδες! (pics&vid)

Έτοιμες για την πρόκληση της Β’ Εθνικής οι Νηρηίδες Φθίας. Τα κορίτσια της Λαμίας, ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους για την παρθενική τους συμμετοχή στη δεύτερη κατηγορία, πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση.

Η σεζόν ξεκινάει με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες για τις Λαμιώτισσες, που θέτουν ως στόχο την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία. Αυτό τουλάχιστον επισήμαναν οι άνθρωποι του συλλόγου στις δηλώσεις τους.

Οι Νηρηίδες συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο των Καλυβίων και εκεί ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Λύτρας -αφού ευχαρίστησε τον σύλλογο- στάθηκε στην απόφαση της ΑΕ Καλυβίων και των Νηρηίδων να δημιουργήσουν από κοινού ποδοσφαιρική ακαδημία. Μάλιστα, χαρακτηριστικό των σχέσεων των δύο ομάδων, είναι πως παρόντες στο γήπεδο ήταν και οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων».

Εξάλλου, στη Β’ Εθνική τα κορίτσια θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα το «Αλέκος Παπαγεωργίου». Αναφορικά δε με το ρόστερ τους, αυτό αυτή τη στιγμή έχει 21 κορίτσια, ενώ από τη χθεσινή «πρώτη» απουσίαζαν δύο. Υπάρχει δε το… παράθυρο να γίνουν δύο ακόμα προσθήκες ξένων αθλητριών.

Συνεργάτες του Δημήτρη Αποστολόπουλου στο τεχνικό τιμ, θα είναι ο γυμναστής Χρήστος Τασούλας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Κουρκουλιώτης.

Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκαναν με τη σειρά ο προπονητής Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος Γιώργος Λύτρας και οι αθλήτριες Έλενα Σαχπαζίδη και Εύη Πανάκη.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Θύμιος Αντωνόπουλος
ΚΑΜΕΡΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Ανδρεόπουλος

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Νηρηίδες Φθίας