Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Οριστικά τέλος ο Σατσιάς, έρχεται αύριο ο Βόκολος!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία! Η χθεσινή ήττα από τον Πανσερραϊκό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που η ομάδα μας είχε στον πάγκο της τον Μαρίνο Σατσιά.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο Κύπριος τεχνικός με τους διοικούντες, αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου με τον 46χρονο, με σκοπό η ομάδα να… ταρακουνηθεί και να αντιστραφεί το κλίμα. Μάλιστα, ο νεαρός προπονητής βρέθηκε εν συνεχεία στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα.

Αυτό που απομένει είναι το τυπικό κομμάτι με τις ανακοινώσεις, που δεν αποκλείεται να έρθει ακόμα και μέχρι το τέλος της ημέρας. Επίσης απομένει και η ανακοίνωση του αντικαταστάτη. Ακόμα κι αν αυτός έχει βρεθεί.

Η επιστροφή του Λεωνίδα Βόκολου στη Λαμία έχει «κλειδώσει». Μάλιστα, κατά μία πληροφορία ο 54χρονος θα μεταβεί άμεσα στην πόλη μας προκειμένου να βρεθεί στην αυριανή προπόνηση.

Αν δεν υπάρχει ανακοινώσεις, σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί. Αυτή τη στιγμή όμως δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα που να είναι ικανό να χαλάσει το deal με τον Βόκολο, ο οποίος επιστρέφει έχοντας και στη δεύτερη θητεία του τον δύσκολο ρόλο της… επαναφοράς στην κανονικότητα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία