Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Προχωράει η αναδιάρθρωση!

Μπορεί προς το παρόν να φαινόταν πως η περίφημη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος «κολλάει», ωστόσο σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η νομοθετική ρύθμιση για τη δημιουργία της Super League 2, τις επόμενες ημέρες θα πάει στη Βουλή.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον εμπειρογνώμονα της UEFA, Πετρ Φούσεκ, ο οποίος έχει ρόλο υπερσυμβούλου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Οι κουβέντες που έγιναν αφορούσαν το θέμα, ενώ υπήρξαν δεσμεύσεις ότι θα έρθει άμεσα η νομοθετική ρύθμιση για τη σύσταση της Super League 2 και πως θα προχωρήσει κανονικά η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Όπως αναφέρεται σήμερα στον Τύπο, μόνο κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να έρθει η τροπολογία στη Βουλή. Υπήρξε μάλιστα δέσμευση από την πλευρά της ΕΠΟ πως για να μην φανεί ότι γίνεται παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, θα υπάρξει επιστολή της Ομοσπονδίας προς τον υφυπουργό, όπου θα αναφέρει όλα αυτά που έχουν αποφασιστεί και αφορούν τη μείωση των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία σε 14 από τη νέα χρονιά, τη δημιουργία της Super League και όχι μόνο.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι