Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Κόντρα στις κόντρες όλων»!

Νέα τοποθέτηση των ανθρώπων της Στυλίδας, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση – αντεπίθεση της Αταλάντης, με αφορμή όλα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με ανακοίνωση που υπογράφει σύσσωμο το ΔΣ του ΑΟΣ, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, εκφράζεται η απεριόριστη στήριξη στον πρόεδρο Τάσο Πουρνάρα. Αιτία στάθηκε σημερινό δημοσίευμα του «starsports.gr», στο οποίο δημοσιεύονται και οι πολύ σκληρές δηλώσεις του «ισχυρού» άντρα των γειτόνων μετά τον αποκλεισμό στην Αταλάντη και όσα εκεί συνέβησαν.

Παράλληλα, η Στυλίδα κάνει λόγο για παραπληροφόριση με σκοπό τη δυσφήμιση του συλλόγου και σχολιάζει πως δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Κλείνει δε με νόημα, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να βρίσκεται… κόντρα στις κόντρες όλων.

Αναλυτικά:

Σύσσωμο το ΔΣ του ΑΟΣ υιοθετούμε και στηρίζουμε τις δηλώσεις του προέδρου μας ΤΑΣΟΥ ΠΟΥΡΝΑΡΑ και καταδικάζουμε την κάθε παραπληροφόριση με σκοπό την δυσφήμιση της ομάδας μας.

Ο ΑΟ ΣΤΥΛΙΣ ειναι ενας υγιείς με μεγάλη ιστορία σύλλογος που στηρίζει και στηρίζεται απο τα δικά της παιδιά. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας μηδενίζει με τρόπους που δεν αρμόζουν ούτε στη ιστορία μας ούτε στο τοπο μας.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ομάδα που αγαπάμε τίμια και δίκαια. Για την ομάδα που μας χάρισε παλικαρίσια την άνοδο μας στη Γ ΕΘΝΙΚΗ…

Κόντρα στις κόντρες όλων

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΔΣ
ΛΥΡΙΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι