Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Πήρε το θρίλερ ο μάγκας Έσπερος! (vids)

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Β’ Εθνική του μπάσκετ, πανηγύρισε ο Έσπερος Λαμίας, μετά από ένα τρομερό ματς στο Χαλκιοπούλειο. Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, υποδέχθηκε τους Μαχητές Πεύκων και επιβλήθηκε στο τέλος με σκορ 75-74.

Ιδανικό ξεκίνημα για Έσπερο που προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 11-5. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά 11-13 και έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 17-19. Στο δεύτερο δεκάλεπτο με εξαίρεση το 25-25, οι Μαχητές ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 35-40.

Ντέρμπι το 3ο δεκάλεπτο με το σκορ να είναι και πάλι εναλλάξ, αλλά αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήταν μπροστά στο σκορ στο τέλος του δεκαλέπτου με 58-56.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό και κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Οι δυο ομάδες παίρνανε εναλλάξ κεφάλι στο σκορ με διαφορά 2-3 πόντων. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 71-74, ο Στογιάνοβιτς κέρδισε δύο βολές τις οποίες έχασε, στο ριμπάουντ ο Τσιμίδης έχασε το καλάθι και στην συνέχεια η μπάλα έφτασε εκ νέου στον Στογιάνοβιτς που με τρίποντο έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν άστοχοι στην αμέσως επόμενη επίθεση και στο ριμπάουντ η Λαμία κέρδισε φάουλ.

Στις βολές ο Στογιάνοβιτς έβαλε την πρώτη και έχασε την δεύτερη μη μένοντας χρόνος για τους Μαχητές.

Έτσι, ο Έσπερος πήρε τη νίκη με 75-74 και το γήπεδο πήρε… φωτιά.

Πρώτος σκόρερ για τον Έσπερο ο Τσιμίδης με 21 πόντους και 1 εύστοχο τρίποντο, και τον ακολούθησε ο Ρουμελιώτης με 19 πόντους και 4 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 35-40, 58-56, 75-74.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γιάννης Σοφογιάννης): Γκόντγουιν 5, Μούτσα 8 (1), Λάμπας, Στογιάνοβιτς 13 (1), Ρουμελιώτης 19 (4), Παπανικολάου, Σεριανάι, Μαντζούκας 3, Τσιμίδης 21 (1), Δαχρετζής 6, Μπαλτάς, Γκιρίτσης.

 

 

 

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα