Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Συνέχισε με νίκη ο Έσπερος

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του μπάσκετ πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Έσπερος Λαμίας.

Για την 11η αγωνιστική επικράτησε με 69-65 της ΧΑΝΘ.

Καλύτερος στο πρώτο δεκάλεπτο ο Έσπερος, με εξαίρεση το 0-2 και το 6-9 των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με δέκα πόντους διαφορά (21-11).

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ΧΑΝΘ ήταν κοντά στο σκορ, πέρασε μάλιστα και μπροστά 27-28, με τον Έσπερο να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 32-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Εσπερος ήταν μπροστά στο σκορ και έφτασε την διαφορά σε διψήφιο αριθμό 44-34 και 49-36, κλείνοντας το δεκάλεπτο με 51-46.

Ντέρμπι στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου, η ΧΑΝΘ, μείωσε σε 51-50 και 53-50.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι πήρανε διαφορά 8 πόντων (62-54), με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν για το κάτι παραπάνω μην μπορώντας τελικά να αποφύγουν την ήττα και τον Έσπερο να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Πρώτος σκόρερ του Έσπερου ο Τσιμίδης με 21 πόντους, και τον ακολούθησαν οι Ρουμελιώτης με 15 με 3 τρίποντα, και Μούτσα με 12 πόντους και ένα τρίποντο.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 32-30, 51-46, 69-65.

ΈΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γιάννης Σοφογιάννης): Γκόντγουιν, Μούτσα 12 (1), Λάμπας, Στογιάνοβιτς 9, Ρουμελιώτης 15 (3), Παπανικολάου, Φύκας 4, Τσιμίδης 21, Δαχρετζής 8, Γκιρίτσης, Σεριανάϊ, Μαντζούκας.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα