Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Η Λαμία ρωτάει, αλλά κανείς δεν απαντάει…

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν είναι ο στόχος που έχει τεθεί από τις Αρχές και όποια συζήτηση γίνεται το τελευταίο διάστημα, γίνεται πάνω σε αυτή τη λογική. Από τη στιγμή που η UEFA έχει ζητήσει από τις διοργανώτριες να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, λίγο – πολύ τα χέρια της Super League είναι δεμένα. Θα ολοκληρωθεί η σεζόν, ή θα υπάρξουν οι αναμενόμενες βαρύτατες κυρώσεις.

Η θέση της Λαμίας

Σε όλα τα παραπάνω, η πλευρά της Λαμίας έχει κάνει ξεκάθαρη την θέση της. Δεν θέλει να συνεχιστεί το ποδόσφαιρο για φέτος. Το έχει τονίσει επανηλλειμένος ο μεγαλομέτοχος, πως μπροστά στον γενικότερο κίνδυνο την ομάδα μας δεν την ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο.

Με πιο πιο… ψυχρή ματιά, ο ΠΑΣ Λαμία δεν έχει λόγο να ξανά αγωνιστεί φέτος. Συμμετέχει μεν στα πλέι-άουτ, ουσιαστικά όμως έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Από τη στιγμή που τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και τα έσοδα θα είναι σχεδόν μηδενικά, μόνο έξτρα επιβάρυνση θα είναι για τους «κυανόλευκους» να κρατήσουν σε λειτουργία το αγωνιστικό τους τμήμα, μέχρι τον Ιούλιο που θα τελειώσει η σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, όσο ξεκάθαρη είναι η θέση της ομάδας μας κατά του ενδεχομένου συνέχισης των διοργανώσεων, άλλο τόσο ξεκάθαρη είναι η τακτική της. Θα υπακούσει στις αποφάσεις που θα ληφθούν και παρά την αντίθετη άποψη της, αν χρειαστεί θα ξανά «κατέβει» στον αγωνιστικό χώρο για το μίνι-πρωτάθλημα των πλέι-άουτ.

Το αναπάντητο ερώτημα της Λαμίας

Για να συμβεί αυτό ωστόσο, θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις που θέτει η UEFA, προκειμένου να παιχτεί μπάλα. Οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να απολυμανθούν πλήρως και άπαντες να εξεταστούν για τον κορωνοϊό. Λογικά τα παραπάνω, όπως λογικό και το ερώτημα που θέτει ο ΠΑΣ Λαμία και προς το παρόν κανείς δεν του δίνει απάντηση. Τι θα συμβεί αν κάποιος ποδοσφαιριστής είναι θετικός στον κορωνοϊό; Ή ακόμα χειρότερα αν ένα μέρος του ρόστερ είναι θετικό;

Πως θα αναπληρωθούν οι θέσεις των παικτών; Με ποιο τρόπο η ομάδα θα αγωνιστεί από τη στιγμή που θα της λείπουν παίκτες; Πως θα γυμναστεί και θα προετοιμαστεί για παιχνίδια αν της λείπουν τα μέλη του τεχνικού τιμ;

Τα παραπάνω είναι ρητορικά ερωτήματα. Προφανώς οι θέσεις στο ρόστερ μπορούν να καλυφθούν από παίκτες και τεχνικούς των ομάδων υποδομής. Ωστόσο σε τέτοιο ενδεχόμενο θα μιλάμε για «καραμπινάτη» αλλοίωση του πρωταθλήματος. Πόσο μάλλον αν -για παράδειγμα- παιδιά της Κ17 κληθούν να αντιμετωπίσουν επαγγελματίες!

Το συγκεκριμένο ερώτημα οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία το έχουν θέσει πολλάκις μέχρι στιγμής στις τηλεδιασκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί και είναι γεγονός πως δεν έχουν πάρει καμία απάντηση. Είναι ωστόσο ξεκάθαρο παράδειγμα για να αντιληφθούμε, πως υπό τις παρούσες συνθήκες δεν γίνεται να παιχτεί ποδόσφαιρο! Όχι τουλάχιστον με ίσους όρους για όλους…

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ