Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

«Κορμός», ποιοτικές προσθήκες και… εξέλιξη!

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως στη Λαμία έχουν ήδη να σκέφτονται την ερχόμενη σεζόν. Μια σεζόν που αναμένεται σαφώς πιο δύσκολη από τη φετινή, με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα και διαφορετικές συνθήκες.

Βγάζοντας εκτός το εξωαγωνιστικό, η ομάδα μας καλείται να «χτίσει» πάνω σε όσα έχει καταφέρει τα δύο προηγούμενα χρόνια, με στόχο αφενός την ακόμα πιο εύκολη παραμονή και αφετέρου το βήμα παραπάνω. Αυτό είναι το πλάνο που δουλεύουν τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό τιμ, πριν οριοθετηθούν οι στόχοι της σεζόν και ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

Από την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα που απασχολούν, όπως επίσης και εκείνα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στο ρόστερ και την επόμενη χρονιά.

Αυτό που είναι ουσιαστικά ξεκάθαρο είναι πως δεν θα γίνει… αποδόμηση του έμψυχου υλικού του ΠΑΣ Λαμία. Ο «κορμός» της ομάδας θα παραμείνει ως έχει. Είναι δουλεμένος και έχει αποδόσει σε μεγάλο βαθμό, ενώ είναι κατανοητό πως όσο περισσότεροι είναι οι λεγόμενο παλιοί, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα «δέσει» το σύνολο.

Ποιότητα μεν, τοπικό στοιχείο δε

Από εκεί και πέρα, ανοίγματα ούτε φέτος θα γίνουν. Ο Γιώργος Πετράκης με αυτό το σκεπτικό συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και αυτό που ζητάει είναι οι όποιες προσθήκες γίνουν να είναι ποιοτικές. Να αφορούν παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν βάθος στο ρόστερ και λύσεις στην ενδεκάδα, ενώ να έχουν και την ποιότητα ώστε να κάνουν τη διαφορά. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο και απαιτεί δουλειά, ωστόσο από τη στιγμή που με αυτά τα δεδομένα ξεκινάει το ψάξιμο, όλοι στο σύλλογο γνωρίζουν το ρόλο τους για να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Παράλληλα, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει τονίσει την ανάγκη η Λαμία να στηριχθεί στα δικά της παιδιά. Κι όταν λέμε δικά της παιδιά, δεν εννοούμε μόνο εκείνα από τα τμήματα υποδομής, αλλά και εκείνα από τη Φθιώτιδα και τους γύρω νομούς, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ήδη το τεχνικό τιμ έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Κ19 και την Κ17, που μάλιστα συμμετέχουν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας. Βάρος θα πέσει και στα δοκιμαστικά που θα γίνουν στο Λιανοκλάδι για τη στελέχωση των «μικρών» ομάδων τις επόμενες ημέρες, ενώ προφανώς άπαντες έχουν τα… μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά για περιπτώσεις που θα προκύψουν και θα μπορέσουν να απασχολήσουν.

Αυτό που θα πρέπει να γίνει σαφές είναι πως τα παραπάνω δεδομένα, δεν σημαίνουν αυτόματα πως ο ΠΑΣ Λαμία θα κρατήσει μικρότερο καλάθι τη νέα σεζόν. Αντιθέτως, οι «κυανόλευκοι» είναι πεποισμένοι πως με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορούν να πάνε την ομάδα μας ένα σκαλί πιο πάνω φέτος. Κι αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ