Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κρούση για το ΑΦΜ και… πόρτα από τη Λαμία!Τη ρευστότητά της κατάστασης στον ΠΑΣ Λαμία επιχείρησε να εκμεταλλευτεί Έλληνας επιχειρηματίας, προκειμένου να αγοράσει το ΑΦΜ της ΠΑΕ.

Τη στιγμή που ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει βάλει πωλητήριο, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του Lamia Ole επιχειρηματίας από τη Βόρεια Ελλάδα έκανε κρούση στους ανθρώπους της Λαμίας προκειμένου να αγοράσει το ΑΦΜ της ομάδας.

Αν και αυτό που είμαστε σε θέση να διασταυρώσουμε είναι ότι πρόκειται για επιχειρηματία από τη Βόρεια Ελλάδα, παραμένει άγνωστο ακόμα για ποια ομάδα πρόκειται και αν η συγκεκριμένη κίνηση σχετίζεται με την προσπάθεια του Ηρακλή να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σε κάθε περίπτωση η απάντηση των κυανόλευκων ήταν αρνητική. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να πουλήσουν το ΑΦΜ της ομάδας και στην ουσία το ξέκοψαν.

Δεν αποκλείεται πάντως οι ενδιαφερόμενοι μέσα στο επόμενο διάστημα να επιστρέψουν. Αν και προς το παρόν η Λαμία είναι ξεκάθαρη αναφορικά με τις προθέσεις της.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία