Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Γενική Συνέλευση στο «Blue Club»Την ετήσια Γενική του Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το «Blue Club».

Οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία με ανακοίνωση που εξέδωσαν γνωστοποίησαν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα τρέξει η διαδικασία για την εκλογή νέας διοικούσας επιτροπής. Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 18:30 στα γραφεία τους στα Γαλανέικα, ενώ στο σχετικό δελτίο Τύπου γίνονται γνωστές όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση:

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Αθλητικού Σωματείου σε εφαρμογή του άρθρου 13 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 23 Σεπτεμβρίου 2020,

Σ υ γ κ α λ ε ί

τα μέλη του σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, στον χώρο των γραφείων του σωματείου επί της οδού Παπασιοπούλου 39 στα Γαλανέικα Λαμίας, με ώρα ενάρξεως την 18:30 μ .μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού, ισολογισμού χρήσης 2019-2020.

  • Ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη της απερχόμενης Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.

  • Παραίτηση του προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

  • Εκλογή τριμελούς (3) εφορευτικής επιτροπής η οποία θα επιμεληθεί την διενέργεια των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

  • Παράδοση από την απερχόμενη Π.Δ.Ε. καταλόγου με τα ονόματα των μελών, τα οποία έχουν δικαίωμα ψήφου.

  • Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη πενταμελούς (5) τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου και έως τριών (3) αναπληρωτών αυτού με θητεία διετή (2ετή) .

  • Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου αποτελούμενη από τρία (3) τακτικά μέλη και δύο (2) αναπληρωματικά με θητεία διετή (2ετή).

Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής έχουν όλα τα τακτικά και ταμειακά ενήμερα μέλη υπό τις εξής προϋποθέσεις.:

  1. Έχει παρέλθει ένα (1) τουλάχιστον έτος από την εγγραφή τους στο Σωματείο (Αρθρ.4.Παρ.5 του Καταστατικού)

  2. Όσοι επιθυμούν να λάβουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες προγραμματισμένες αρχαιρεσίες της 7ης Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη , για την εκλογή τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής πρέπει να:

α) υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας στην Π.Δ.Ε. τουλάχιστον επτά (7) ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής της των αρχαιρεσιών, δηλαδή το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, ήτοι κατά την ημερομηνία σύγκλησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

β) συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση «ότι έχουν Ελληνική ιθαγένεια, δεν τελούν σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και ότι δεν έχουν καταδικασθεί αμετάκλητα για κακούργημα ή πλημμέλημα, που σχετίζεται με τις δραστηριότητες που αναφέρονται στο Καταστατικό του Σωματείου».*

Παρακαλούνται όλα τα μέλη κατά την προσέλευσή τους στην Γενική Συνέλευση να είναι εφοδιασμένα με μάσκα σε συμμόρφωση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 7 Οκτωβρίου 2020 στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 18:30 μ.μ.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί