Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αποφασίζουν για δανεικούς



Βραδιά εξελίξεων είναι η αποψινή στον ΠΑΣ Λαμία. Κι αυτό διότι την Παρασκευή (25/9) το βράδυ αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για την οριστική μορφή του φετινού ρόστερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamia Ole απόψε είναι προγραμματισμένο συμβούλιο των διοικούντων. Σε αυτό αναμένεται να συζητηθεί το θέμα του έμψυχου υλικού των «κυανολεύκων». Βασικό θέμα συζήτησης ωστόσο δεν θα είναι τόσο το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις, όσο η παραχώρηση ποδοσφαιριστών προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το τεχνικό τιμ πλέον έχει ξεκάθαρη γνώμη για τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Δεδομένου πως υπάρχουν πολλά παιδιά νεαρά στην ηλικία που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και δεν έχουν τις απαραίτητες εικόνες για να σταθούν σε επίπεδο Super League, έχει αποφασιστεί να δοθούν δανεικοί.

Αυτό αναμένεται να απασχολήσει κυρίως το σημερινό συμβούλιο. Το που θα δοθούν οι παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Κύριο μέλημα των ανθρώπων της Λαμίας είναι να παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες της Super League 2, αφού είναι ένα πρωτάθλημα κατάλληλο για να… ψηθούν και να επιστρέψουν πίσω έτοιμοι να προσφέρουν στο μεγαλύτερο επίπεδο.

Μία απάντηση στο “Αποφασίζουν για δανεικούς”

  1. ΣΤΑΥΡΟΣ Ξ. Avatar
    ΣΤΑΥΡΟΣ Ξ.

    ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Β΄ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΗΞ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΙΣΩΣ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία