Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Όλα ανοιχτά για Γκούγκα!

Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο στην περίπτωση του Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, αναφορικά με το μέλλον του στη Λαμία.

Είναι γεγονός πως το όνομα του 27χρονου χαφ το προηγούμενο διάστημα ήταν ανάμεσα σε εκείνα των παικτών που φέρονται να μην υπολογίζονται από τον Μπάμπη Τεννέ. Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ακόμα.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει το γεγονός πως άλλες φορές γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα και άλλες φορές μόνος του. Είναι αρκετά πιθανό το σενάριο, στο τεχνικό τιμ να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Άλλωστε, από τα λίγα που έχει προλάβει να δείξει ο Γεωργιανός χαφ, μπορεί κανείς να διαπιστώσει εύκολα πως πρόκειται για έναν παίκτη με πάθος, που μπορεί να προσφέρει. Έστω και ως επιλογή από τον πάγκο.

Δεν θα πρέπει να μας κάνει έκπληξη αν εν τέλει το κλίμα για τον Γκούγκα αλλάξει το επόμενο διάστημα και αποφασιστεί να μείνει και μετά το Γενάρη στη Λαμία. Οι πιθανότητες πάντως αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες.

Εξάλλου έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις δύο φορές με τα κυανόλευκα, χωρίς καλά – καλά να έχει συμπληρώσει 90 αγωνιστικά λεπτά.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία