Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Προτεραιότητα το «10αρι» και το «φτερό»!

Το θέμα του κορωνοϊού καλώς, ή κακώς απασχολεί την επικαιρότητα του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία 24ωρα. Δεν είναι ωστόσο και το μοναδικό. Άλλωστε το μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη πλησιάζει και δεδομένα οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να ασχοληθούν… ζεστά.

Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα μας θα ψαχτεί για την ενίσχυση της. Οι αδυναμίες που έχει παρουσιάσει στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα είναι χτυπητές και για αυτό οι υπεύθυνοι ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν το σχεδιασμό τους. Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό να συμβεί στη χειμερινή περίοδο και εν μέσω… καραντίνας.

Μάλιστα, η τελευταία είναι πιθανό να επηρεάσει και τις προτεραιότητες που έχουν θέσει οι «κυανόλευκοι» για τον Ιανουάριο.

Σε κάθε περίπτωση, η θέση που «καίει» τον ΠΑΣ Λαμία, είναι αυτή του επιτελικού μέσου. Το ρεπορτάζ του Lamia Ole αναφέρει πως η ομάδα μας έχει θέσει στην κορυφή της λίστας την απόκτηση ενός «10αριου», το οποίο θα μπορεί να πάρει αμέσως φανέλα βασικού.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Για τη συγκεκριμένη θέση αποκτήθηκε και ο Τιρόνε. Ωστόσο ο Ισπανός αφενός μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα, αφετέρου -εφόσον βρεθεί μια πολύ ποιοτική λύση- θα μπορούσε να αποτελέσει μια εξαιρετική εναλλακτική. Δεν υπάρχει κάποιο όνομα που έχει προβάδισμα αυτή τη στιγμή, δεδομένα όμως το «10αρι» είναι η θέση που απασχολεί περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, στις προτεραιότητες των ανθρώπων της Λαμίας είναι να αποκτηθεί και ένας πλάγιος. Και σε αυτή την περίπτωση θα επιχειρηθεί να βρεθεί μια επιλογή από… το πάνω ράφι. Οι «κυανόλευκοι» έχουν καταλήξει στα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχει ο ποδοσφαιριστής και εξετάζουν τις επιλογές τους.

Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνουν και μεταγραφές σε θέσεις που φαινομενικά υπάρχουν λύσεις. Ανάλογα με τις εξελίξεις, στη Λαμία είναι έτοιμοι να δράσουν εφόσον παρουσιαστεί η ανάγκη να γίνει κάποια έξτρα κίνηση. Ειδικά για τα μετόπισθεν, εκεί όπου η ομάδα μας δεν έχει παρουσιάσει φέτος την σταθερότητα που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία