Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ελεύθερος μεν, θέμα με τη visa δε!

Η περίπτωση του Αμπντουλαγέ Μπα είναι μια από εκείνες που χειρίζονται οι άνθρωποι της Λαμίας, προκειμένου να καταφέρουν να τον φέρουν στην πόλη μας. Ασφαλώς και τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ειδικά από την περίπτωση που μιλάμε για μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» αισιοδοξούν.

Αυτό που πάντως θα πρέπει να διευκρινιστεί, είναι πως ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από την Ντινάμο Βουκουρεστίου. Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να γράφτηκε στον τοπικό Τύπο ότι ακόμα δεν έχει λυθεί η συνεργασία του με τους Ρουμάνους, ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο 30χρονος σέντερ μπακ έχει συμφωνήσει με τη Ντινάμο για τη λύση της συνεργασίας του. Μάλιστα, είναι ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν «χωρίσει» σε φιλικά πλαίσια με το σύλλογο. Οι Ρουμάνοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και από αύριο Κυριακή (3/1) συνολικά 14 ποδοσφαιριστές τους μπορούν να αποδεσμευτούν και να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Μόνο ο Αμπντουλαγέ Μπα και ένας ακόμα πρώην συμπαίκτης του έχουν έρθει σε συμφωνία με την διοικούσα επιτροπή της ομάδας του Βουκουρεστίου, για να μείνουν ελεύθεροι. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Lamia Ole, για να συμβεί αυτό ο παίκτης χάρισε τους μισθούς που απέμεναν στο συμβόλαιο του. Αποδέχθηκε δηλαδή την πρόταση να του καταβληθούν μόνο τα δεδουλευμένα του.

Βέβαια, από την αποδέσμευση του μέχρι την ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον ΠΑΣ Λαμία η απόσταση είναι μεγάλη. Κι αυτό διότι ναι μεν έχουν συμφωνηθεί οι οικονομικοί όροι, ωστόσο θα πρέπει να λυθούν και τα γραφειοκρατικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα, ο Μπα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη visa του και στην ομάδα μας περιμένουν να διευθετηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα για να προχωρήσει η διαπραγμάτευση μαζί του. Σε τέτοιες περιπτώσεις τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Υπάρχει μεν αισιοδοξία, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» την εκφράζουν συγκρατημένα. Εξάλλου μιλάμε για το μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη και από το πουθενά μπορεί να προκύψουν νέοι «μνηστήρες». Χρειάζεται υπομονή και λεπτούς χειρισμούς…

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία