Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αν είναι γραφτό της να «πέσει», ας… πέσει έτσι!

Είναι ξεκάθαρο πως η σημερινή -μαζί με εκείνη της Τετάρτης στο Περιστέρι- είναι οι καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος η Λαμία. Το αποψινό 1-1 στο Βόλο είναι από εκείνα τα ματς που ακόμα κι αν δεν ήρθε η νίκη σε γεμίζουν. Κι αυτό κυρίως επειδή οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου είχε εξαιρετική εικόνα.

Ουσιαστικά το ζητούμενο μετά την έλευση του 47χρονου προπονητή, το έχουν καταφέρει στον ΠΑΣ Λαμία. Η ψυχολογία της ομάδας μας έχει αλλάξει εντελώς και αυτό μπορεί να το καταλάβνει και ο πλέον κακεντρεχής. Σου δίνει η ομάδα την εντύπωση όταν παίζει, πως θέλει τη νίκη και την κυνηγάει. Ειδικά στην τελευταία τετράδα παιχνιδιών που έχουν δώσει, οι «κυανόλευκοι» βγάζουν μια αυτοπεποίθηση εντός αγωνιστικού χώρου που μέχρι πρόσφατα δεν είχαν.

Άσχετα αν όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι απόψε στο Πανθεσσαλικό, το 1-1 μας… χαλάει, η αλήθεια είναι πως δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Με τον αποψινό βαθμό η Λαμία πάει στο -2 από την ΑΕΛ και στο -5 από τον Παναιτωλικό. Στου οποίου την έδρα θα ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή. Δεν χρειάζεται να ειπωθεί το πόσο σημαντική είναι εκείνη η αναμέτρηση. Είναι αυτό που λέμε ματς έξι βαθμών. Ειδικα αν μια μέρα νωρίτερα η Λάρισα πετάξει βαθμούς στην Τρίπολη, τότε μιλάμε για «τελικό» στο Αγρίνιο.

Εξίσου… ζωής και θανάτου δε, είναι και το ματς που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που λένε συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία είναι πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν έχουν τη δυνατότητα να διαλέγουν παιχνίδια. Θα κυνηγάνε παντού τους βαθμούς.

Αν το κάνουν πράξη αυτό που λένε, η αίσθηση που δίνουν είναι πως έχουν σημαντικές πιθανότητες να τα καταφέρουν. Από την άλλη, αν φέτος είναι γραφτό μας να… πέσουμε, ας «πέσουμε» έτσι! Με ψηλά το κεφάλι!

Μία απάντηση στο “Αν είναι γραφτό της να «πέσει», ας… πέσει έτσι!”

  1. Λαμιεύς Avatar
    Λαμιεύς

    Δεν υπάρχει ρε μάγκες….αν είναι γραφτό να πέσουμε…..αφήστε τα μοιρολατρικά….!!!
    Τώρα τρέχουμε κσι δεν φτάνουμε….
    ΓΙΑΤΊ…..ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ….ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ.
    ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ……ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΟΜΩΣ….. ΑΣ ΕΛΠΊΣΟΥΜΕ….ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ…..!!!
    ……ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙΣ ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ….sos…ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΦΤΑΊΝΕ ΤΑ ΘΈΜΑΤΆ…..

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία